Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova vesela trojka bi i Vatikan dovela do raspada
Ja se njima divim i oni su moji idoli...Bravo Baki,Cova i Baja!!!
Zrinjskiprvak43>>> " gospodin" Čović je jedna obična lopurda, a Mostarci će to dokazati vrlo, vrlo brzo!
Ove bitange iz Predsedništva i naravno šefovi mafijaških bandi, čitaj" demokratskih stranaka" neće izdržati ni proljeće. Prvo gore njihove privatne tvrđave!
Nemoj zezat eto ja mislio da nece iako su osvojili najvise glasova, Covic potvrdjuje svoju inteligenciju i mozda je naucio jos koju rijec sem legitimno i majorizacija......
naguzite nas već jednom, od kad smo se već sageli i samo čekamo karinu, sami smo je tražili.
AA UUUUUU ma šta mi reče, kao da mi to nismo znali, znaš kad životinja navikne na parazite pa joj svejedno što je glodjaju, svakako se od nečeg mora i umrijeti.
Ovaj Dragan svaki dan doda po neku stranku pored svog HDZ-a koja bi trebala ciniti stub vlasti. Sta on sebi umislja da je on glavni i da se njega nesto pita.
U ovoj drzavi svaka veca stranka moze blokirati nesto i sta onda treba da se hvale tim. Koliko se njega pitalo vidjeli smo u proslom sazivu vlasti, mozda mu se ponovi povijest. i tada je poceo da nesto puno zeza pa ljudi napravise vlast bez njega i to jos ameri aminovase kad su vidjeli o kakvom se covjeku radi.
Hoćete usrećiti narod, u finu materinu...
Šta mi imamo od toga? Stavite nam bar vazelin na esencijalnu listu!
Dokazani drugari. A vi koji ih zaokružiste i apstinenti uživajte u našoj svijetloj budućnosti s njima..
Kuruz vas nejeb'o,pa opet isti na vlasti,znaci Boze....
ovi nasi kalendari unazad dane broje :D
Ma bravo politicari sve pohvale kad smo lud i zaostao narod bolje i ne zasluzujemo mi smo ih birali ne znam sto kukamo ! Ajmo ovce beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beee !!!!!!!!!!!!
Plus DF,to si zaboravio Covicu,ili ti je nesto neugodno.
Blago nama, tj. svakom od 3 tora.
Da mi sad kakav novinar stavi mikrofon i pita za misljenje, ja bih u kameru zaurlala: Upomoooooccc!!!!
Ili bi se dohvatila mikrofona i pomislila da je nesto drugo :)))))))))))))) i zaurlala...
od tebe bih pomislila da je mrtvac na dopustu..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)