Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki predstavnik treba donijeti zakon da svaki pojedinac za nepostivanje Ustava i poticanje na nepostivanje Ustava bude sankcionisano trajnim izbacivanjem iz politickog zivota a organizacije proglasene teroristickim organizacijama.
Hrvatska je jedina etnicki cista drzava u EU. Toliko o promicateljima.
Lobiranje je jedno a prosvjedi stranački uhljeba izazivanje nacionalne netrepeljivosti druga stvar . Režimski kvazi novinar.
Šmite udari im Lustraciji Demokratskog svjeta i ubio si tri debele muhe one ko pola bumbara poslušaj me skino si Evropi sa vrata Dragana Milorada Željka ne znam jel Bake bio Komunist on bi se izvuko izgleda strogo ošini Lustraciju i nemaš sikiracije poslušaj vidjećeš rahatluka podržat će te USA UK EU to su Funjare za penzije nepopravljivi likovi nisu za Demokratije
Čista podvala, Schmidt će donijeti sporni zakon 5 do 12 , a ovo je samo bacanje prašine u uči Bosancima i Hercegovcima koji vole našu zemlju,. Prljava igra međunarodnih nacionalista i domaćeg otpada. Živi bili pa vidjeli.
A i jeste se radovali računu bez krčmara, a ja sam fino govorio da je na pomolu još jedan brodolom hrvatske diplomacije. Mi znamo da smo nebitni, ali eto kao Hrvatska je jako bitna, a ni svjesni nisu da su za EU samo plaža. I šta vi kontakte, da postoji mogućnost da se BiH raspade i dio ode u Hrvatsku? Koja će to EU zemlja prihvatiti? Nigdje vi ne idete od Bošnjaka, osim možda u Irsku.
Ta vidite da je: LICEMJERSTVO...velika začetnica svih zamišljenih ZLIH- namjera.Huško i UVJEK nagovarao Schmidta..da uvede svoju zamisao i kad je u tome uspio...sada GA tjera iz BiH isto kao i Dodik..pa ova EU.i SAD..se prave lude ...ili su se zdogovorili...da nas podjele...Malo sutra Čovića...
Čović je spodoba sa hiljadu lica - posebno ima lice za svaku situaciju i svaku osobu. Takvi su po pravilu zli i veoma opasni.
Zaista je zamorno vise slusati lidere nacionaliste. Kao najveca zrtva proslog rata, sa protjeranim stanovnostvom, sa stanovnistvom koje je pretrpjelo teske ratne zlocine, genocid na citavom prostoru BiH, Bosnjaci kao i tada , a i sada kao najbrojniji narod treba da se razidju sa preostala dva naroda Znaci, minimum 50% teritorije sa izlazom na more i dovdjendo .
pa i kod sda je bilo valja pa ne valja budimo realni jednom
On bi da voda ide samo njegovom mlinu,
Zovi jarana Putina Čova - nek te on pogura.
Šta HDZ stranka misli sada u Belgiji da mogu svoj cirkus odvijati i tamo pobijediti protiv ljudskih prava i demokratije? Najbolje je i da tamo ponesu svoju hrvatsku vojsku i hrvatsko vijeće obrane da oni to tamo odrade.
Tako i treba. Šmit je prošlost. Ovi Hrvati mogu baš sve.
"LAŽU FOTOGRAFIJE": Hina je upravo slagala da će na ovogodišnjoj Sinjskoj alki prvi put biti jedan strani predsjednik, zaboravili na 2011. i "tada legitimnog Željka Komšića"
Zar je moguće da ama baš nikad niti jednu jedinu izjavu i priopćenje u cijelosti ne prenesete, nego se najjeftinijom mahalskom propagandnom, konstrukcujama,lazima i manipulacijama služite.Covic bonske ovlasti nije niti spomenuo nego da OHR minimum svog integriteta može očuvati samo ako ne dopusti da ulica, bilo bosnjacka,srpska ili hrvatska vrši pritisak na njegov rad.
OHR TREBA U TOMISLAV GRAD PRESELITI