Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago Europi
@MostaracOdDo Nije samo to. Livno, Tomislavgrad, Citluk i ostala sela su pusta. Samo ljeti dodju kamenjarski srbi na odmor, a nakon toga ne mozes viditi mladju osobu. Samo se jos malo drzi Listica, ali i to se pametnom politikom moze iseliti. Zatvoriti Aluminij, prestati im kupovati smece koje uvoze iz Hrvatske i Srbije, zatvoriti im kladare, i gotovi su.
Hrvati iz BiH su građani Europske Unije a ostali neka se zabavljaju u prepucavanjima Komšić-Dodik
A sta kaze Covic za zabranu rada za Hrvate u Svicarskoj.Sve EU zemlje imaju pravo, a ovi navevedeni nemaju.Razlog jos nije obavljen od Svicarske, sigurno ce, poslijediti.Cak i Rumunski cigani mogu raditi i zivjeti u toj zemlji, a Hrvati ne mogu.
glava i podvoljak ko u junčića.
Sachva
Sad ce paljba bosnjackih analiticara tipe slaven kovaceviČ konstituenta i avdo avdiČ kako se EU mijesa u unutarnje stvari protektorata bih😂😂😂😂😂😂
BiH treba imati svog predstavnika u EU kao neko iz BiH ko predstavlja svoju drzavu clanicu, a ne neko iz Hrvatske, mamlaze.
Kako god, Mostarci danas glasaju...
Reci ce muslimani opet glasali za rvackog clana
Latini to znaju suptilno, na finjaka
citaj - uvjeren sam da ce Bih imati predstavnika hrvatske...
I nije bas u redu da neko ko zivi u BiH odlucuje o tome kako ce zivjeti neko u Hrvatskoj. Najmanje 250.000 hrvatskih drzavljana u BiH nikad ne glasa na ovim izborima. Glasa 20.000-30.000 onih iz HDZ-a BiH.
Naravno da nije u redu. mogu glasati ,nikad nisam i ne pada mi na pamet
Milorad Dodik Jedan Šiptar priča: - "Otvorim novine: Milorad Dodik, otvorim radio: , Milorad Dodik. televiziju Milorad Dodik. tri dana gljedam, gljedam, gljedam u paštetu a ne smijem da otvorim
Najmanje 250.000 hrvatskih drzavljanja u BiH nikad ne glasa na ovim izborima. Glasa 20.000 -30.000 onih koje je, nekad, HDZ BiH autobusima dovodio na glasacka mjesta u Sarajevo, Mostar i Banja Luku. Cak i tada na birackom mjestu u Sarajevu je omjer glasova HDZ-SDP Hrvatske bio 50:50. u birackim odborima u BiH rade uvijek isti ljudi iz HDZ-a BiH, koji su inace zaposleni i imaju redovna novcana primanja, a taj posao namijenjen je onima koji nemaju primanja.
@politika.je Na proslim izborima za EU Parlament Zeljana Zovko dobila je mali broj glasova, oko 2000, ali je usla u Parlament kao zamjena. I tad su mnogi u BiH glasali za Tonina Piculu.
Interesantno kako su tkz Rvati poceli kako srbi da sire lazne informacije. Nacijonalne drzave su se pocele stvarat tek u 19 dtoljecu. Rvatska se u obliku danasnem tek stvorila 1949, i to zahvaljujuci Titi! Katolici u Bosni su vecinom bili Bosnjaci, a danas pisu da su Rvati. De neka napisu pravi Rvati, ako ih uopste ima na ovom forumu, kako se zvala danasna Rvatska prije NDH?
@Bosanski Brod 100% Nemoj previse u proslost jer ti ne ide u prilog
Uvjeren sam da ćemo do listopada 2030 riješiti pitanje i implementaciju odluke Sejdić-Finci