Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažeeeeeš
ovog ološa treba suditi i osuditi za podrivanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, veleizdaju i visemilionsku pljacku.
najbolji portal na ovim prostorima, naravno, komentari bez loganja itd... http://www.advance.hr/
Super..eto novogodisnjeg poklona..
Kapitulirala osovina Dodik-Čović!!!!
sa ovakvim političarima na današnjoj sceni u BiH, mislim da je bolje da Vijeće ministara i ne formira, jer ništa dobro u narednom periodu ova šestokraka crvotočina neće dobro donijeti narodima u BiH.
Opominjem te kako si nepismen levatu a ne ko je koga zaklao ili protjerao.A što se tiče klanja još nije završeno spodobo bradata ,vidimo se abd. u drugom poluvremenu,do tada uživaj u BiH JER ČEŠ USKORO BITI ILI PROTJERAN ILI NABIJEN NA KOLAC.
Vratite nam liberale i Rasima Kadića.
Sigurno je bio pod dejstvom alkohola cim je ovo izjavio
Bosnu iHercegovinu samo spašava Ustav Republike Bosne i Hercegovine Ovu bagru ustaško četničku i sve one kojima je BH institucija od koje mogu praviti svoje privatno preduzeče Treba pobiti i protjerati. DO, SLOBODNE BOSNE I HERCEGOVINE
Ameri zaprijetili.....i daj brzebolje do nove godine.
hehehehe, maloumnice. Sta bi onda mogli reci o Jasenovcu!? KONJINO!
ortodox@........ Moze pitanje,Kako muslimani spavaju u Srebrenici.................Ko zaklani,.......heheheheheeee
Za libo me !!! Mogo sam 5 put krepat do sad. Bolje da ne formiraju...
precjednika-ja nepismenosti i levata , odakle si ti bolidu nepismeni.......????
Hocemo Dodika za precjednika BiH.
Blago nama s tobom, i s ostalim tvojim pajdašima, maf.ija.šima kojim se ni Italija ne može podičiti. Kad je bio ministar financija FBiH, omogućio lijanovićima višemilionsku pljačku tako što su ovi uvozili gotove mesne proizvode i samo ih prepakivali u svoju ambalažu, a na carini deklarisali kao mesni otpad na koji je naravno bila najniža stopa carine. To je samo jedan detalj za koji pouzdano znam. Pomnožite sada sve njuih koliko ih ima sa brojem godina koliko se rotiraju u foteljama, pa ćete doći do cifre koja se mjeri u milijardama eura. Eto što nam je vako kako nam je.