Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve veze upucuju na to da nas Zapad, nas Bosjake zeli izlovati ko Tursku jer smo muslimani. Ide se ciljano sa Hrvatima, Srbima i izdajicama iz redova Bosnjaka, kako bi se umanjio polozaj vecine u BiH. Ovo vrlo vjerovatno moze doci do eksperimenta za EU gdje ce Bosnjaci se racunati kao muslimani i bit ce u potnosti izloirani, i vrsen aparthejd na nama. To ce se kasnije projektovati po cijeloj EU nad muslimanima, jer je krscana i Vatikana strah ekspanzije muslimana.
Što je krivoustog negdje promaha uhvatila, usta mu sve krivlja🤣
Kakve vi bolesne komentare dižete u top. Do juče se kleli u zapad, sad odjenom zapad najgori, jer hej, Palmer bi ono da gradi BeHa na povjerenju, a ne da Bošnjo Hrvatu četvrti mandat bira predsjednika. Ma halo, razriješite sa sobom dok nije kasno, jer što se nas iskreno tiče, budite u konačnici fildžan.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Narod je destabilazirajući faktor jer vas trpi dok uništivate zemlju lopovlukom i kriminalom nad javnim novcem
To je prevazidjeno Covicu kakve vise jedinice, samo gradjanski koncept
Pokatoliceni Serbi, lazni Hrvati, nece dobiti izmjenu Izbornog zakona. Da oni mogu tamo gdje su vecina birati svog clana Predsjednsitva, u ovom slucaju jasno je koga, Dragana Covica, skretnicara od Radobolje, odnedavno i plemica. To ko im omoguci, taj je najveci izdajnik Bosne u historiji. Alija je morao potpisati Dejton, jer su mu ruke bile zavrnute. Ali onaj ko sad u miru preda ono za sta je zivote dalo preko 30 000 Sehida, TAJ NAJVECI IZDAJNIK U HISTORIJI BOSNE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oo Bosno, preživjela si mnoge neljude, pa ćeš i ove današnje..
Upravu si, ti si veći faktor od njega
Ovdje je sasvim jasno sve što stranci, Srbija i Hrvatska, te HDZ i SNSD spremaju za promjene izbornog u Bosni i Hercegovini je već poznato od ranije kad se iza kulisa spominjao Non-paper o podjeli BiH, to se sad upravo dešava kroz izborni zakon Čović hoće izbornu jedinicu za sebe odnosno Hrvatski entitet što nije ništa drugo nego podjela BiH na nacionalne jedinice-torove čime bi Bosna i Hercegovina zvanično prestala da postoji samo slijepac to ne vidi...
skrbavac
Super, tri jedinice ali neka svako svoju placa! Govnojedi usrani i raspojasani, vi bi dijelili ali neka neko drugi placa mene i moju vlast.
bježi majmune jedan
@SDAmashina. Politicki lideri tzv. Srba i tzv. Hrvatia u BiH su jos u aprilu 1992. god poceli provoditi aparthejd politiku prema bosnjacima, od koje do danas nisu odustali. Ova politika provodi se u skolama kroz skolske sisteme, koji su u svemu preslikani iz Srbije i Hrvatske. Ovaj aparthejd se najocitije ogleda i u provodjenu politike dvije skole pod jednim krovom u FBiH, jer bosnjacka djeca ne idu u iste skole u koje idu katolicka djeca u FBiH.
stanovnici ove države su birali nesposobne političare, koji sa susjednim državama pokušavaju riješiti probleme koje imamo u državi.izgleda da sami nisu u stanju sjesti i raditi u korist nas.treba ih sve smijeniti i postaviti ljude koji će biti produktivni i nezavisiti od tuđe pameti.
Vrijedan si svakog prezira, mrsh!!
Čoviću bi sada i sam sotona bio pozitivan i prijatelj, zna on zašto ovo sve sa Bosnom i Hercegovinom naopako radi.
nema pregovora, ko bude s tobom pregovarao - gubi izbore
Hijena
Čović se (malo) kasno rodio! On je pravi tip političara iz 19. stoljeća, zar ne?
Jedni su unitarizam, drugi separatizam a ti si čovicu FASIZAM
Istakao je da su razgovori išli u smjeru razgovora o načinu ublažavanja krize u BiH. "Čini mi se da razgovori nemaju alternativu i da ćemo morati još intenzivnije razgovarati. Ono što ja znam, s predsjednikom Vučićem će ubrzo razgovarati Izetbegović, znam da je razgovarao i s gospodinom Milanovićem. Nema alternative za te razgovore," 🤣🤣🤣