Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastali se "TOČAK" i "TOČKA". Čudno da nemaju prevodica.
Rado bi on u vlast da moze...ali s obzirom da je scepo tamo gdje je zna da ne moze...covic je prvo obiso fahru pa otiso dodiku da objasni kakva je situacija
mada se Dodik uglavnom drži RSa, jer mu je tu najlakse manipulisat i pričat priče. srbi, glup narod, lako ih zabeluhat...samo im baciš kossku nacijonalizma, i oni je glodju dok ne umru od gladi...
Zašto bi tražio, kad ne priznaje ništa što je BiH osim RS-a. Počev od dejtona, sudova institucija, obiljžija i sl...Ali kad se sjetim i kad je bio dio vlasti nije podržava, pa se postavlja pitanje zašto je ipak bio...?! Zato da može hapat, jasno...on i njegovi podanici opljaćkaju šta se opljačkati može, bio to BiH, RS, Srbija, Rusija EU ili Turska, njima nije bitno dok god su pare i lova, samo daj.
Ja bi Dodiku rek'o da napravi novu zastavu BiH koja odgovara svima i postavio ga za preCjednika BiH pa eto nek riješi problem samo nek je ne rastavlja!
Ovi nacionalistički smradovi su već došli dotle da im je prijeko potreban neko treći da bi se zadržali na vlasti. Šta će biti ako SBB ode?
Ja bi Dodika iz inata postavio za preCjednika BiH pa nek onda kaže da u BiH nema prostora.
ma coviv trazio lokaciju za vilu
covic
lisac i medjed
Pa šta i da traži, moja dobra hijeno!?
NEMA VECEG LOPINE