Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ovaj gori od Dodika?
Strane sudije ni po koju cijenu ne smiju otići. Ionako su u cijelom pravosuđu postavljeni podobni mediokriteti čije su etičke i stručne kvalitete ispodprosječne a koji opet nastoje održati svoje pozicije protežiranjem još nekvalitetnijih kolega, za koje pretpostavljaju da ih neće moći ugroziti. Kakva bi odluka Ustavnog suda bila da ga sačinjavaju ljudi odani Dodiku, Čoviću i Izetbegociću? Ne bi se gledao Zakon već interesi pojedinih stranaka i njihovih lidera.
Bolje bi bilo da vi lopovi odete i nikad vise se ne vratite!!
srbin covic čiriličar...udruzio se sa agresirima na BiH! Ne pitaj se srbine covicu poslije zasto gsp Zeljko Komsic! Dok si ti u politici Komsic ce biti i tvoj predsjednik...
Ćović proizvod podanićkog SDP potpomognut SDA da su htjeli pravnu državu ovaj bi vjerovatno robijao izdajićke guzice zbog para i fotelja prave nemoguć život za sopstveni narod.
uvjek je takav.nikad ne odgovori na pitanja.puno ispriča a ništa ne kaže.između redova se da pročitati na čijoj je strani ova hinja.strane studije ne mogu potkupiti i zato im smetaju.gdje mačke nema tu miševi kolo vode.zato strane studije ostaju do daljnjeg.
I ovaj Komarica dosadan, samo smeta Draganu. Ubacuje se između njega i Mileta. Provocira, dize tenzije a Dragan to ne voli. Smeta mu to. Da mora birati jasno je da bi izabrao Mileta prije Franje.
To i jeste bit problema, razgovaraju oni po kružocima a oni ga stvaraju jer time produžuju svoje stolovanje!!!!
Čović samo sa Srbima zaboravio i skabrnju i Vukovar
Najveci ljigavac na politickoj sceni BiH. Covjek koji nema nikakvog integriteta, nego plese onako kako mu sviraju iz Zagreba, Moskve, Banja Luke. Gledajuci ga pored doDicka, najvise me podsjeca na medjeda kojeg su cigani prikazivali po mjestima, koji je plesao uz def i penjao se na banderu, onako kako bi mu bilo naredjeno...
Jedini razlog zbog kojih HDZ, SNSD i njima slicni zele odlazak stranih sudija je sto njima smeta politicki neovisno sudstvo. I ovde se pokazuje zasto se raspala Jugoslavija, Srbi su htjeli dominaciju a na zajednistvo i koordinaciju, zasnovanu na pravu i jenakopravnosti. Kada nemaju saglasnost Bosnjackog naroda, onda oni odma nesto prijete ucijenjuju ili bar pokusavaju.
I Bosnjaci bi mnoge stvari zeljeli drugacije nego sto trenutno jesu, ali su svjesni da za to treba konsenzus i sa time htjeli ili ne htjeli se "mire". Kod Srba je to drugacije, njima se nesto ne svidja i oni bi odma nesto drugo da ucijenjuju ili da "prijete", Pa hajde Dodik proglasi je vec jednnom nezavisnom da vidimo kud opanci kud obojci...
Sad će Čović na noge Dodiku da ga ovaj pita jel uz njega što se tiče grunta :)
kuhaju vas kao žabe, nemate znanja ni pameti da skontate da ćete biti pisluženi za račak. od parola nema vajde ...
Strane sudije ne valjaju jer ne ispunjavqju tvoje i Miloradove hirove.
davno je i tebi bio odlazak ali jos visis kao mlohava cuna