Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covke jesil mu pokazo audija od 200.000km o trosku gradjana da i on tebi cestita
Sa ovom čestitkom Čović želi da Vučiću da do znanja da su ravnopravni, to jest da mu naznaći da i on namjerava da postane car u svom zamišljenom toru od države i to doživotni.
Ne znam koji mi je drazi
Covke prvi ucinio dupelizzzz.
U čije je ime ovo Čović učinio? Nije li Bakir predsjedavajući?
@Satoshi Nakamoto U tvoje ime i ime svih nas!
.......bmk...........
Poflautaj mu ga Dragane! Zasviraj flautu takorec...
pederu
U politici nema nacija ,nema vjere tu su samo lopovi ,sa nazivom stranke HDZ,SDA,SDS i ostali su samo manipuliranje naroda ,kao ono mi smo vasi i onda ide ono jaši,jasi,jasi,jasi dok konji i magarci ne pokrepaju,kad pokrepaju imaju mladuncad pa ih pocnu lozit sa svoji predznakom i govorit kako su im ocevi konji i magarci bili vjerni,a onda mladuncad zagrizu nabace samare na sebe i ovi opet ja jasi pa jasi i tako do vijeka!!!
Čović, Vučić, Izetbegović,... Dodik... taj čovjek naprosto odudara od tipa običnog politikusa.