Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covke da bi se borio za pravednu BiH...prvo bi ti morao vratiti desetak miliona eura i odlezati par godina...i mnogi drugi sanaderi iz svih naroda...
@JameeesuDin .....uuuuuuuuuu seksi usta u ove......kako bi ga pušila!
ja nisam glaso za ovaku BiH vec za Mir, prosperitiet, dobrobit svih naroda..
vjerovatno nije niko glaso za ovo sto imamo danas.
Je li i Dodiku čestitao.
A.Krivousti tajkuncicu, licemjeru No.1 na balkanu i šire: Ne krij se iza bosanskih hrvata kojima je BOSNA u srcu i koji su izašli i glasali 92 za samostalnost DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE na što su bili prisiljeni jer se nikom nije ostajalo u srboslaviji. 92.nadalje nisi branio BOSNU ni na jedan od načina ali si radio u sokolu gdje su servisirani srbo-četnički avioni koji su slijetali na mostarski aerodrom nakon zločinačkog ubijanja grada vukovara (sve dokunetovano u HRarhivama)
Ne razumijem zašto muslimani pretpostavljaju da Hrvati rade za Srbe u BiH? Kakve veze ima Čović sa RSom, a tu ne računam, evo sada već i vjekovnu, patološku potrebu da ubijaju Srbe. Nije RS sa Hrvatima iz BiH i iz Hrvatske vezala zastave. Bošnjaci više ne biraju gdje će i šta reći, te koliko je to glupo.
.....saćekaj pa prebacim na neki drugi progrm....poćela svećna akademij oko proslave 1.3......oma mi se smući.....
Uneredim se na tvoju(neiskrenu) čestitku...bjaaaaaaži,zdravoooo....takvi poput tebe,nemaju kome čestitati,bilo šta....
rekoh ja ljigavi ga meće kome stigne. grohotom se smijem 😀
.....bh hrvatima bi bolje u srbiji bilo negu u federaciji sa bošnjacima....referendum je greška i nema se tu šta ćestitati....
Kako ce milojko propustiti dan nezavisnosti zbog nakog predavanja..
Ma, bolan Covicu, oglupio si od tih fraza i floskula! Nasmij se malo kad se obracas javnosti! Ispricaj neki vic! Ionako nas sviju zajebavas decenijama! Iz ove drzave svi odlaze. Nema vise ni Hrvata!Ostali ste samo vi iz HDZ-a i vasa djeca. Na kraju samo ce kriminalci i osudjeni ratni zlocinci ostati u ovoj zemlji!
Citas li ovo,Dodiku Mile? :D
Samo istine radi, u istočnom Mostaru se radi. Sve građevinske firme. Dok u Širokom ne rade ni A3, ni FEAL ni kablara... Ali opet će Bošnjo naći odgovor i za to.
@ZutiMacor ti si oličenje pravog zlog čovjeka. Šteta kisika kojeg udišeš.
ono cisto da se zna da su napravljeni bootovi laznjaci da sire mrznju na ovom portalu od kvazi pametnih likova
ono cisto da se zna da su napravljeni bootovi laznjaci da sire mrznju na ovom portalu od kvazi pametnih likova
Blago se drzavi u kojoj hrvat i srbin brinu za stabilnost BIH
Droljo Dodikova, Slavili ti se u Ljubuškom, Posušju i ostalim selcadima u Zapadnoj Hercegovini dan Nezavisnosti. Oni rade sta im ti naredis, a očito si im zaboravio reci da je danas praznik
mi slavimo 10.4