Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bakir ko i babo mu prvo podrzi pa se protivi. Nikada ni alija tako ni bakir nisu bili dosljedni svojih rijeci i uvijek iza ledja nesto muljaju tj muljao i mulja. Ne zna se koji je vise zla nosnjacima nanio
Bitno je Željko opet 2022
@DirektUbrain loša politika, uskih pogleda i kratkoročnih ciljeva, nas je dovela ovdje gdje i jesmo...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nema vajde od prijetnji. 1992 g mi i Hrvati napravili smo koaliciju proziv Srba. Danas Srbi i Hrvati u BiH prave svoju politicku koaliciju jer imaju drugaciji pogled na BiH. Sve sto mozemo uraditi jeste da prohvatimo istinu da je 47-48 odsto terirotije BiH pripalo tamo vecinskim Srbima, a da neki kantoni imaju hrvatsku vecinu. I tu moramo naci neki svoj interes i praviti kompromis. A sta je drugo rjesenje? Rat? Ko hoce nek uzme pusku i ide, jaa sma svoj platio i vise necu.
vilsonovo.nismo ni mačiji kašalj.ne zaboravi
Čović ce sjediti kod Vučića na skemliji.
Šta napadate čovjeka vidite kako se on brine za građane, u Srbiji hoda i razgovara bez maske a u BiH obavezno nosi masku brižan i odgovoran građanin nema šta, pošto je došao iz inozemstva da nebi ugrozio svoje sugrađane
ne smijemo nasjesti na njihove igre...ne smijemo nasjesti da trebamo braniti Bakira i stati uz njega kad se ova dvojica udruze protiv Bakira...prije svega se moramo rijesiti Bakira a ova dvojica ce sami nestati s politicke scene kad nestane i Bakir!!! 100 %!!!
Jesi li Covicu dobio pinkalo ili kljuceve od Vucica? Hahaha..sprdnjo jedna...
Wauuu važno je šta če Vučić reći, npr.50 (umjesto 100)muslimana za jednog Srbina ali je nejasno koliko Hrvata 😂😂😂😂😂😂
U lazi su kratke noge! Čović slatko proevropski zbori, na hljeb ga namazati, da bi na kraju balade sve to pokvario, da se socnije ne izrazavam: "HDZ pretenduje na dobijanje svih načelničkih i gradonačelničkih pozicija u sredinama s većinski hrvatskim stanovništvom, uz veći broj općinskih i gradskih vijećnika nego prije četiri godine." Sta ce Hrvati kad vise ne bude HDZ-a i kad Čović bude u vjecnim lovistima?? Ko ce o njima voditi racuna?
Prosla su vremena latine, kad su latini mogli unosit razdor medju Bosnjake. Niti te je Izetbegovic podrzao da odes u BG, niti je bitno sta Vucic misli o BiH. Latine lazove!
Daće mu Vučić stolicu da sjedne, da izliječi komplekse poslije posjete Bijeloj kući.
Jadni ste vi, kad ste Vučićevi vazali.
O tebi su sve rekli u zadnjem izvjestaju iz EU Lazov ostaje lazov
Znaci, ridjobradi opet laze ...bas me cudi od njega
",,,sta ce o Bosni reci lider cija je zemlja bila agresor na nju i osudjena zbog nesprijecavanja genocida svugdje u civil.i demokr.svijetu je irelevantno.Takva tvoja polit.veza sa Dodikom i Vucicem je neprirodna i vjestacka...pa se iz aviona vidi da joj je jedini cilj ometanje razvoja, rusenje i podjela Bosne:i zato ces tesko ponovo u Predsjednistvo..."
ne sherii
Naravno da te je podržao obzirom da je u pitanju uigrani ložiona-scenario.
Možda je tebi bitno šta će vučić reći o Bosni i Hercegovini, nama je bitno šta govori međunarodno pravo i međunarodne norme o Bosni i Hercegovini. A vi se uhvatite za ručice i lagano, šumadijsko! ;)