Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Boga da bude zdrav čovjek što se zapalio danas,državo u crnu zemlju propadni od srama...
Ko je tajanstvena dama krivog nosa i hercegovačkog temperamenta sa Coviceve desne strane? Njegova "pročelnica ureda" uvažena drugarica Toncica Kresic. Šteta sto "širi krugovalni medijim" nema priliku da čuje ovu pametnicu. Iskreno, dosta sam se priučenih provincijalaca i malograđana naslušala, ali ova "cimbenica" je oličenje hercegovačkog krkanluka, seoske zlobe, najnižeg oblika nacionalizma i "na koncu" poluinteligentne cajke koja puca iz pištolja na svadbama, na prve taktove pjesama Miroslava Skore ili Mate Bulica.
Al nece skutori dobit svoj tv kanal
a ko mene pita hocu li ja u tu eu mater vam prodanu morati cemo imati referendum
Samo da dobijemo prije Srbije i onda mogu odma umrijeti.
E, Srbija ti je već dobila status kandidata i otvorila prva poglavlja! Nemoj džaba umirati.
Cijenjena pročelnica Krešić nije prvi gorki šećer zgrade u parku kod kina Partizan, iako ima stila ko Hajrija Gegaj. Prva violina tog ansambla u PBiH je karizmatična ljepotica Beba Pavlović, nekada prva tacna jednog ugostiteljskog objekta kod Foče. Za njenim osmjehom plaču pokošene livade oko Ćehotine. Tuga.
...jel tebi šta u rodu ljilja arsić? ..80-ih pjevala u ljetnoj bašti evrope.
Dragan voli AUDI, Dragan voli bmw Dragan voli DOLARE, Dragan voli EVRE Nemoj biti siguran da Čović Dragan voli tebe
..zapamti što ti kažem. ovaj će potpisati pristupnicu bih eu. kao krunu političke karijere. i kao evropi najprihvatljiviji bih političar. pored njegovog politčkog umijeća, i vizuelnog utiska, svi ostali izgledaju ko musavi i mutavi prigradski seljačići.
@commiemarshal on nije nista od navedenog,on je samo odabran od kapitalisticko cionistickoeusad lobija da ovu zemlju do kraja uvuce u njihove ralje a onda nastaje pakleno vrijeme kao sad u hrvatskoj i privatizacija onoga sto je ostalo
Je li ovo Hrvatski ili Bošnjački član predsjedništva ?
Vrh katoličkog jezuitskog reda, koji inače je jedan od najjačih u ex-Yug.
Sta ce bit sa dodom mi!?😂
Je li ovo Hrvatski ili Bošnjački član predsjedništva ?
...jugoslovenski.
@Wolfix ...direktor "sokola" je morao biti ideološki i sigurnosno isprvana i temeljito provjeren. vazduhoplovna namjenska industrija se nije davala u ruke nepouzdanim i po sistem nesigurnim ljudima. politički i ideološki salto mortale koji je izveo čovke je daleko najubjedljiviji i najsavršeniji, od svih bivših komunista-konvertita. od čovjek od povjerenja vrha kos-a i sdb-a, do čovjeka o dpovjerenja west herc proustaških elemenata. čista umjetnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo Hrvatski ili Bošnjački član predsjedništva ?
Je li ovo Hrvatski ili Bošnjački član predsjedništva ?
Je li ovo Hrvatski ili Bošnjački član predsjedništva ?
Imam osjećaj da ovaj Čović živi u snovima..
@Quit_ On zivi u vili u Mostaru, voza se u Audiju od 200.000 KM, ima vilu na moru, poslovne prostore i sl, a ti, jarane, sanjaj! Ovaj svaki svoj san ostvari preko nasih ledja!
@politika.je Upravo si objasnio moj komentar.. Hvala. ..Čovjek je prosto pretjerani optimista za okruženje u kojem se nalazi. Kao da jednostavno nema dodira sa istim.. kao da živi u snovima.. u nekoj nerealnoj priči..
Najveći lažov,.. obećava a sve blokira i koči,.. bojeći se da bi približavanjem EU tužilaštvo i sud konačno mogli profunkionisati.