Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ovaj covjek S M O R !!! Mrs u P.M ....
Ustaška pudlica
Ako manjina od 8% bude nametala silu na 25% teritorije mi Evrope vidjeti nećemo! Čoviću pomiri se sa presudom Sejdić-Finci! Ona i Hrvatskoj manjini ide u korist, a Bakir je za!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
RJESENJE: Rezultate popisa iz 2013. uzeti kao ad hoc biracki popis (uz registraciju novih drzavljana), te onda u FBiH imati 2 odvojena glasacka listica za bos. i hrv. clana Predsjednistva (etnicitet kandidata uopce nije bitan!), pa sukladno popisu Hrvati dobiju jedan, a Bosnjaci drugi listic, dok tzv. Ostali u FBiH mogu birati prema vlastitoj savjesti. Isti princip primijeniti i kod Doma naroda (FBiH). Ovim se rjesava i Sejdic-Finci i otklanja diskriminacija.
Mrs j...ti izborni zakon cerku
On je za cjelovitu al'ustasku BiH u kojoj ce postojati samo njegove kladionice..idi u tpm..🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Blabaaaaa
dokle god ste vi na vlasti SDA, HDZ i SNSD mi do kandidatskog statusa nikad necemo doci a ti Covicu si covjek sa hiljadu lica a nijedno pravo
Haha, u prevodu spasite moju guzicu pa idemo u EU, nije razmislio da poslije izbora on nece biti taj koji ce se pitati za status BiH u EU.
Dodao je kako bi Bosna i Hercegovina već u junu mogla dobiti kandidatski status, ako bi se skoro riješio problem izmjena Izbornog zakona. A koliko Eura danas kosta krompir na pijaci?
To pricas preko 20 godina. Poserem i tebe i kandidatski status lopove pohlepni.
Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda Bosne i Hercegovine - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?
Ravnopravni po entitetima. Sto manje mijesanja i bolje svima.
Šta treba da udjemo u EU pa da nam ovi "majorizirani" opet krv piju ? njih 200.000 se uhljebilo u Bosni žive ko bubreg u loju a oni ostali su po svijetu čiste govna, Čoviću latinski smradu idi u Dablin ko i svi normalni hrvati i popusti nas na miru jado onaj ustaški
Da nije smiješno, bilo bi tužno !
Ako si mislio bez Sejdic Finci onda se ne trebas sa tim zamlacivat. To nece ogromna vecina naroda u federaciji. A ako ne vjerujes onda izvrsi anketu, ali vjerodostojnu.
Tesko glupanu shvatiti da mu ne prolazi predizborni fazon… U svakom slucaju se ne moze rijesiti na diskriminatorni fazon kojeg zagovara HDZ
#1 Smarac
Bez izbornog zakona po njegovoj mjeri, Čović ide u prdekanu. Za to se on jedino i bori.
A jeste navalio ko blentav ,izgleda da mu je Komšić pokvario planove pa sve radi da njih 5% imaju veća prava nego bijeli medvjedi