Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najodvratniji i najpodliji politicar u BiH
Izbaciti ga iz koalicije ...ukljucutu Raguza i snjim zavrsiti za sva vremena
Izbaciti iz vlasti,a i neka SDA nalozi Kozaricu da mu cerku izbaci iz CBBIH,svakako je nedavno i zaposlio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma idi i ti više u *izdu materinu,sad sam pročito deklaraciju hns-a i opet po starome, iz šupljeg u prazno.. Jedino što ćeš ti uraditi u ove 4 godine je napraviti fasadu na svojoj hacijendi.
ma, melje ko prazan mlin. Jedini je problem što je okupio sve stranke oko svog hns-a, pa ni nemaš nekog izbora za koga ćeš glasati.
ma ne valja to ništa, šta mene boli qurac za nekim medvjedom iz rs-a.. A ovu deklaraciju koju su objavili je obično zayebavanje naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
EVO ČOVIĆU ISPUNI TI SE ŽELJA, SADA FORMIRAJTE NOVE PARLAMENTARNE VEĆINE. KO NAM JE KRIV!
Nece ovo na dobro...rade dvije nedelje uzastopno :)
Samo novi zakon i prijevremenim izborima - H I T N O !!!
Bosnaforever >>> Evropa je itekako svijesna da se u Bosni mora održati mir. Ako ponovo pukne u Bosni - pukao je balkan, a i šire. No, u to ne vjeruju ni Čović ni Dodik. Za rad skrivanja svojih i loplnašenje njihove bliske mafije u stanju su da izazovu bilo kakav sukob ( pod maskom " za moj narod" - opljačkani). Svaki slijedeći sukob na tlu Evrope će biti totalno vjerski. Valjda Evropa zna da nove tehnologije nemaju kraja načinima činjenja štete!
....a šta bi vi htjeli.......čović ima mandat hrvatskog naroda koji je dobio aklamacijom..... .........dakle, jedino mu je u fokusu interes hrvatskog naroda i too tako treba biti....
Conte 03 Kad imadne drzavu neka radi sta hoce. Jadan ti je taj interes on zgrce i ovo mu odgovara a ti crkni ko i ja briga njega, Zna da nece to proci zato to i gura jer mu ne moze biti bolje.
.....ne razumiješ.......to je borba za opstannak jer bošnjački političari i sva javnost negira postojanje hrvata u bih i po svaku ih cijenu nastoji asimilirati... ....pročitaj malo postove, da vam je marka za svaki hejterski post, bili bi bogati...
Covic je najveci neprijatelj BIH....
Čova sve radi kako bi ispao iz vlasti, pa onda kočio kroz dom naroda. Vjerovatno da sve to neće moći -MZ ga već sada ima na oku. Tačno je primjećen dogovor Čovića i Dodika. A, inačei Putin im ispade iz igre!
jel ga mjesna zajednica ima na oku koja novo sarajevo il vogošča hahahaha jadni ste vi turci popušićete ga opet ko pod sigetom
kmee kmee majorizirani a raspiratorima kmee
Hrvatima se ne može i ne želi osporavati 1/3 ministarskih mjesta....Da li je to 5 ili 6? Matematički, 17/3=5,6.. pa sad kako ko vaga! .... Ustavna trećina, bilo 6 ili 5 pripada Hrvatima, a ne HDZ-u... Džabe ti je što možeš biti sposoban liberal, demokrata, laburista, komunista, konzevativac, progresivac... možeš dobiti glasove i ti i stranka, nema ništa od toga, ako nemaš pečat da si "onaj pravi".... A ovo "sporno šesto" se ne traži ni za HDZ, ni za Hrvate već za SNSD.... To je van svake pameti....
Ne razumijem kako ne shvatate svađate se bolji Dodik od Čovića, Bakir od Dodika i sve ukrug tako a niko ne vidi da oni nama igraju predstavu koja traje več preko 20 godina. Ne valja ni jedan od njih trojice samo mi je žao ako upadne Komšić u Bakirovu zamku ko prosle izbore što je Lagumđija. Što smo birali to smo i dobili nebitno da li ste bošnjaci, srbi ili hrvati svi smo prevareni.
Ma zlatko je njega lagano sutnuo prije 4 godine. On ce postavljati uslove. Saka jada
normalno da neće pare u sarajevo navikle pitarice đabalame nek metnu opet ikara narezak popola da se klanjaju,da idu u tuzlu i zenicu ništa protiv al Sarajevu nek se govana najede i naćopa pite
Uvijek on sere pa stvarno nezz sta ovaj hrvatski narod misli,Raguz je za njega gospodin.Nije mi jasna ta simetrija glasova 50 % bosnjaka ima predstavnika koliko i 5 % stanovnistva i sto bi zeljeli ici naprijed neces jer valja covicu ugoditi pa dodiku pa baketu i tako u krug ima i zlaja i njeg sam zaboravio.Ne bore se oni ni za hrvate ni bosnjake ni srbe znaju se oni vrlo dobro sve je u parama i vlasti.Mozda ce sve to formirati do slj izbora ko ti ga zna.
Sto supci smrde na germu?
Bacite ga lavovimaaaaa opet:)
daj svom drugu Duduku jednu svoju poziciju krsni erceGovce