Snježna lavina na Zelengori
0
Ćosović: "Preživjeli smo pravu dramu"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Vam link pa da imate o cemu komentarisati http://vimeo.com/7119144 ja sam taj koji je snimao.
NE mogu da vjerujem da neko moze postavljati ovako plitke komentare!!! Zaista mislim da je dosta tih \"patriotskih\" opaski koje stavljate. Jedino sto znate jeste da lajete, ali i za takve ima mjesto. Stidite se i bolje vam je promovisite ljepote koje Bosna ima a ne krvoprolice koje je bilo.
a sta ce to vlaska gamada na našoj zelengori, poznala planina vas srpski smrad na njoj pa hoce da se opere
Nemam razumjevanja za te tipove.Tud su ganjali ljude 92,ali je bilo ljeto,1943 sve je bilo u krvi,a on sad našao da slika neke ljepote BiH,koju ne priznaje.Što se mene tiče,dajih je bogdo zatrpalo....dzemo je u pravu,bravo.
Pipo jel Dzeko tu krocio? Bili volio da ti ga Dzeko pristavlja dok se lavina spusta prema vama?
Tu ni 1943. Svabo nije krocio pa nece ni ovaj put.
demko ne seri matere ti .. Ljudi su snimali Ljepote BiH i ovu vrstu seljackih komentara ostavi sebi. Sta je to sto si ti doprinio da se promovise BiH?
srbe zatrpala muslimanska lavina ha ha ha
bio sam na tom mjestu u augustu prosle godine jaoooooooo koja priroda koja fantazija, ove godine dolaze preko 300 njemackih planinara tamo