Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA Vaha bolan boli te QuraC , ti i ako slabo i neprofesionalno radiš za tebe posla uvijek ima ! Nisi kao ja , mene sprcaju na Biro odmah .
@Sarajevorupa222 da je SDP ili Nasa stranka pobjedila, dobio bi posao kao nacelnik na Ilidji..sve su to ista g.ovna..i SDA, I HDZ, i SBB, i SDP....pola ih je promjenilo stranke vise puta
Inače Vahid Čosić je od ranije poznat policiji.
hhahahahahaha, dobar :)
Stani POMAGAO u prikrivanju krivičnog djela UBISTVA, te nakon toga dobio mjesto načelnika PU Vogošča da bi bi tamo dilao drogu i prikrivao ratne zločine i klasična ubistva.
Jadni Vogoscani. Sad ce bit porast kriminala za 50 procenata u Vogosci.
ja nebi imala obraza ovako narod za*ebavati
Sjase Kurta uzjase Murta..
Bas su ga kaznili dobro!!!!
uobicajeno dobro pa nije unapredzenje dobio
malo manja plata a ostaje na poslu.umjesto da bude suspendovan do okoncanja disciplinskog postupka on opet radi.uzas
Splacina od drzave, splacina od entiteta, splacina od distrikta, splacina od kantona, splacina od gradova, splacina od opcina... Ima li nesto u ovoj drzavi da nije splacina?????
Ko nama upravlja, ko nas predvodi i štiti, dobro smo ikako živi.
Pa sta ćeš mi u Vogošći,jaoo.. Smijene ga i automatski dobije posao i to načelnik. Kad je vec smijenjen pošalji ga na ulicu nek zaustavlja auta. U Njemačkoj danas radiš u Mercedesu, nisu zadovoljni tvojim radom, sutra radiš na kranu, i to ako imaš sreće. Nisu ludi da te zaposle u Vw ili BMWu
e a i ovaj MULAbdić je baš stručnjak stranački. moj do mojega
jebe se tebe
ovo da se malo primiri pa ce ga vratiti
Pa stvarno, jel ko mislio da će gatački klan čampara koji vlada policijom dopustiti kidanje svoje hobotnice. Rabija i dalje vrši sve kombinatorike vezane za imenovanja sa pozicije na poziciju.
Kakva šprdačina od države, pa to nigdje nema!