Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno da neko stane u kraj tom kabadahiji, primitivcu i saljačini.
treba nju za predsjednicu
Udri ga tetka Cormack sakama u glavu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Thank You Madam Ambassador!
Dodik je mislio da može pljuvati po amerikancima jer ga braća Rusi brane.
Eto ti sloboda srpskom narodu
Eto ti sloboda srpskom narodu
KAko smo dsad bili izloženi granatiranju dežurnih eksperata i stručnjakinja, evo dozvolite da kažem o čemu se radi. Kao iskusni displomata ambasadorica je iza Dodikovih radova preopoznala rukopis vojvode ŠEšelja koji je opet projekt kolega sa ruske akademije dostavio Dodiku u rukopisu na relaizaciju. Dodik je projektom trebao da ko udarni ovan razbije BiH a da to oept izgleda da je to uradio Čović po Angelinim napucima ! Sutra se baš sastaju da pokušaju istjerat strane sudije.
ZAmislite kad bi BAkir bio bar 10% inteligentan koliko je potrebno pa da prozenta ovaj Veliko RUski plan , pod kodnim imenom: Od TOkija do Milvokija ! Svud su straže ĐEnerala Draže !
Eto svi su nasjeli na Dodikovu politiku.Njemu i jest cilj da ona zastiti Dejtonski sporazum i da ostane RS..Njen potez itekako odgovara ovim u drugom entitetu,jer ako se ne ispostuju sve odredbe Dejtonskog sporazuma entiteti nestaju i treba da se stvara nova Bosna..,a vi sada svi razmislite dali ste u pravu sto se radujete njenom podrzavanju Dejtona..
Uz svo lično i profesionalno poštovanje prema ambasadorici, ja bih ipak ostavio mogućnsot da MIle Dodik izdejstvuje kod Putina i Trumpa da se kao znak detanta između dviju supersila nekakva tamo amabasdorica u Sarajevu premjesti na novu dužnost. Recimo u Siriju ! TO bi ujedno značilo rađanje treće sile Srbije kao nasljednice i pokreta nesvrstanosti ! Sa tim da bi Srpska naravno bila njen sastavni dio !
Nego,jel zna neko,đe nesta šišmiš Čović???Inače je Dodickov brat od tetku....
Rela kratko i jasno.
Evo odgvovora zašto sankcije nisu uvedene i Srpskoj, čega se Dodik jedino plašio: SRBI NAUČILI VIŠE DA PASU TRAVU, što je programsko obećanje tvorca Srpske Rdovana još daleke 1991 : JEšćete Travu AL BIĆETE SRBI ! I bogami jesu ! A šta jedu pod Miletom, evo pogledajte: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44925/kako_u_pozadini_nacionalizma_zivi_rs_dodik_krade_a_ja_voce_jedem_samo_kad_mi_sazri_visnja.html
Kako ni Bog ne može da podigne kamen koji je stovrio toliko težak da ga ni sam ne može podići e tako ni dvije super sile ne mogu uskratiti Srbima svu travu koji oni mogu da popasu !! :)
nego nema zelje cvije nigdje ni da se pomoli mora da se jos nije oporavio od "vaznih" razgovora sa onom grupom muskih crnih prostitutki kojim su ga pocastili stanovnici tzv. pc
svaki pacijent na samrti se pred smrt oseca malo bolje...ete Mileta u Vasingtonu najdalje do kraja Marta a onda ce predsednik Donald da ga pita ''Sta cekas...sto ne raspisujes Mile? Veoma brzo sve ce vam biti jasno a onda jopet po starom dobrom obicaju sledi kmecanje.
Žeeeljljljkkkkkooooo......ooooooo
To ispade da Laktasenko moze ponijeti sa sobom samo onoliko koliko mu se blata za opanke zalijepi
@majorgavri. pa vidim nema ga nigdje..ma nek se zdogovaraju,kako će svoje guzice izvući.
Hoćete ratovati a ni od prošlog rata nisu mine uklonjene pa ćete izginuti beze. Cccccc