Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta će!!!
Samo ukidanjem genocidno-zlocinacke tvorevina pravda moze biti donekle zadovoljena. A prije ce je vlasko-cobansko pleme dovesti do propasti nego vi svojom inertnoscu i djelimicnom zaslugom za njeno postojanje.
Ma bravo krmačo, znači qlinton će u blajbok?!
Draga gospođo to prevedeno znači; Građanska država, vladavina prava i jedan čovjek - jedan glas? Nema kantona, županija i entiteta!
bolje da se niste nikada ni petljali.........svi
Još jedno molim sve ĐIKANE da zaobiđu portal u širokom luku. Pozdrav/Selam iz SLOBODNOG Sarajeva
Baba oces li sutra da posetis Zalazje, Bratunac, Biljace ili Sase.
MiIankovicPupinTesIa - hoće kada budete dokazali koliko je ljudi imalo oružje u rukama! Kada budete da ste na genocidu napravili RS. Kada budete priznali terorizam , silovanja i Karadžićev pokušaj da se nekako dokopa " čiste" bombe, jer mu je "Sarajevo više na vrh nosa! Kada se odreknete ideje Velika ( čitaj male ) Srbije i priznate da vam je BiH domovina.