Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek pod medijskom blokadom - ali se bori kao LAV! Samo naprijed prof. Hadžikadiću, isušite močvaru! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli!
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #MH2018
Jjebe ova odlazeća američka administracija, ne vadi. Al, hajd što jjebe, što uši zavrće !!!!
A u pm. slomiste se radeći. Vidi se iz naše sadašnjosti.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 pa to je do sad njihova najveca bruka, to je nesto nezamislivo u zapadnjackim zemljama da kandidati odbijaju debate, ako ovo ne otvori oci njihovim pristalicama onda stvarno.... Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #pravipredsjednik
Djelujte malo i prema hercegovini, Čović je nezasluženo ignorisan, mislim da bi mu kao borcu za interese hrvata od presudnog značaja bilo učešće na spomenutoj listi
Hajde ne serite, djelujete vi kuuurac. Ne djelujete vi cak ni onoliko koliko ste se obevezali u Daytonu kad ste Aliji ruku zavrtali. Sankcije da nece dobiti vizu ako zatrazi vizu za put u Ameriku? Wao, eno ih naroljali se od srece koliko im je "krivo"? Nijedan ni drugi nisu ni planirali ici u Ameriku. Zaplijenite vi pare, nekretnine i ostale stvarcice, to su sankcije.
Samo djelujte, ruke vam se pozlatile. ❤️🇧🇦❤️🇺🇸❤️🇧🇦❤️
Da se ne lažemo gospođo Cormack, malo je imena pod sankcijama, koliko ih radi protiv Bosne i Hercegovine! Podebljajte malo spiskove! ;)
Postojale su granice stoljećima i Austro Ugarske Monarhije, Otomanskog carstva, mnogo desetljeća SSSR i Jugoslavije... Granice su tu da se mijenjaju, one nisu zadane za sva vremena. Najbolja i najprosperitetnija ideja bi bila da se mirnim putem RS priključi Srbiji, a HRHB Hrvatskoj. Sve ostalo su političke manipulacije bošnjaka.
@europa7 to moras pitati srbijance dali to zele.
hapsite tu krmoliku stoku !
ma samo udrite kriminalce SAD su najveći prijatelj BiH