Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da se, u 4 oka, prezentiraju obavještajni podaci o stranim računima, sve bi se potpisalo u roku odma.
Ovo je lazni commie ^^^
Samo izbori, referendumi, blokade, pregovori, ucjene, a firme u stecajima, blokirani racuni, narod na ivici egzistencije! Tesko jadnom narodu!!!
Ko hebe narod. Birao je ove iste.
koje firme ... zar ima još neka firma :-(((
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
године курцу пролазе.......
Glupi narode, glasajte i dalje za fašiste i nikada se ništa u ovoj nam jedinoj Domovini neće rješiti!
Zar neko misli da se SDA i SBB mogu bilo sta dogovorit osim raspodjele funkcija i direktorskih mjesta. Dvije najlopovskije stranke, odnosno jedna i po, jer SBB sve manje postoji.
sve se desava da se nista ne desava i tako u krug !
http://www.rtvbn.com/3826004/preokret-vlada-srpske-stopirala-tuzbu-za-rezultate-popisa-u-bih PREOKRET: Vlada Srpske stopirala tužbu za rezultate popisa u BiH Vlada Republike Srpske nije dala saglasnost Pravobranilaštvu da pokrene tužbu, odnosno upravni spor, povodom nezakonite objave rezultata popisa stanovništva u BiH, saznaje „EuroBlic“.
Bar je to jednostavno,.posalji im Specijalce da ih "Proguta Mrak" i mirna Bosna..
Proklet bili SDA i HDZ...pa grasani iz Mostara dignite se vise i pokazite jedinstvo. Ovi smradovi ne zele sopstvenom narodu, samo gledaju stranacke interese. Dokle vise ta inertnost gradans Mostara. Sami ste krivi za ovu situaciju
neznaju im blokirati sav ulazak para u drzavu,jel nema druge kazne,,zatvori pipe,MMF i ostali kreditori,pa da vidis kuknjave i MATE i DRAGE i HASE,,,
Dear Cormack, BH raja vam je odmah mogla reci da je to trosenje vremena da se pokusa iznaci bilo kakav dogovor oko Mostara. Ovi neljudi su 25 zadnjih god, su samo uspjesni u pokazivanju zadnjih serija Audi 6 i Armani odijela placeni nasim parama. Zbog toga vam preporucujem da poslusate glas naroda, pa sljedeci put organizujute samo sastanak u kojem ce potpisati prethodno sastavljen dogovor napravljen od USA i EU. Jedino tako i nikako drugacije. Vrijeme je da to uradite i BiH to ocekuje od Vas
Cudo bi bilo da je bio dogovor. Zanimljivo kako kad su u pitanju stvari za dobrobit svih i cijele zemlje nikad ne mogu dogovoriti, a kad su u pitanju gkuposti koje idu njima na ruku ili koriste samo jednoj stranci ili narodu onda se to nekako provuce.
Popuši km stara jaja pa će biti nešto
ma uklonite ih, šta imaju više pregovarat
Znao sam šta će biti. Naivno je vjerovati da ti bilmezi uopće hoće da riješe pitanje Mostara. Skoro sam siguran da su se ta trojica prije dolaska u američku ambasadu dogovorili da se ne dogovore. Oni to neće! Isto kao što neće ništa učiniti da narod bolje živi.
Ova je teski laik i amater.
Jel moatar sad hrvatski ili crnacki