Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovana gospođo, vaša ekselencijo, interesantno kako kasno reagujete kada su istina i pravda u pitanju. Istina i pravda za Bošnjake! Dosta nam je naših Bakira, fahra i njihovih lopova i lažova. O onima koji ponovo atakuju na Republiku Bosnu, Ministara i dopremijera iz Hrvatske i Srbije. Ako nemožete pomoći, kažite nam da znamo odmah. Da se uzdamo u se i svoje kljuse!
alejalipa92,draga gospodjo,Srbija i Hrvatska stite svoj narod sa punim pravom od pogresne politike SDA! Drugo,rezultat izbora je najdemokratskiji izraz svugde,samo izgleda da kod vas nije.Zbog toga je drzava u haosu.Vi biste da vam Amerika resava stvari na nacin koji ne cini ni u svojoj zemlji.Dok tako plitkoumno razmisljate,nema normalne drzave!
@mirkas072 - to vaše puno pravo je jedan neviđeni bezobrazluk. Na Republiku BiH. Nije sda izvršila agresiju, ratne ločine, teorizam i genocid. Tada je bila u defanzivi, a to je i danas. Agresori opet sebi daju pravo, pod krinkom "zaštite svoga naroda" nastavljaju agresiju na Republiku BiH! Što to ne probaju hrvatski dužnosnici uraditi u Madžarskoj ili Italiji i Austriji, pa i Srbiji. Takođe Srbija u državama u okruženju, pa i na "svojoj" teritoriji Kosovu? Zato kušujte. >>>>
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Trebao bi raditi u interesu svih građana ali od tog nema ništa,piši propalo,žali Bože onoliko izgubljenih života.
KAKO MOZE NACELNIK SREBRENICE RADITI DOBRO U IME SVIH GRADJANA KAD JE SAM SLJEDBENIK VELIKOSROSKE PROPALE IDEOLOGIJE. Koja je jos porazena 90-tih☝️️ Mislim na spadalo Grujicica...
zamalopemzija Vi posrbljeni vlasi ste majstori kmecanja.☝️️☝️️ Ti bolje kmecis nego pet narikaca☝️️☝️️
Kako znaš da ne može? Kmeeeeeek !!! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav interes djecanam ginu kodaje rat zbog tatinih sinova u golfovima šesticama