Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nipošto u Kanton sarajevo sa ovom prićom, jer ukoliko je ne razumije nastavnik fizičkog, a najprije da je ne razumije, ništa od posla.
Djeca odlaze i odlaze...
Ideja je bila dobra, al ovdje nema aktivnih građana.
-- sistem koji okuplja djecu Pod koliko krovova ? U koliko vjerskih ustanova ?
E baš nam ti trebaš reći šta nama treba. Mi to kao ne znamo. Napravili ste takav sistem i održavate ga već 23 godine. I ti da nam pričaš šta trebamo. SF SN
mogu mislit pola ove djece može pričat sa ambasadoricom, a glavešine iz vlasti se smješkaju kraj prevodioca
Jeli se prave glupi ili su glupi? BIH treba jedna drzava jedan predsjednik bez kantona i etniteta. Politicari koji vole BiH i koji nisu ucestovali u rat. Sistem bez korupcije...zatvorske kazna za korupciju i nacionalizam.
djeca bi...ali nedaju roditelji...
Jedina briga oko obrazovanja ovdje je haman samo ta ko će prije vjeronauku uvaliti djeci. Obrazovni sistem je produkt političkih igara, a vidimo kako je dobar taj sistem u BiH.
nikad vidio ove politicare na slikama u svom zivotu ....
Ima li šta da BiH ne treba?