Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je Pravi čovjek na pravom mjestu, da USA više nikad ne bude ko što je nekad bila. Bolja ili lošija ? Pa baš suprotno od onoga što on obećava AMERICA FIRST !
kao i 99,9% amerikanaca....
Čovjek je više od godinu dana predsjednik, ekonomija cvjeta, smanjuje se broj nezaposlenih... Ako je Trump nespreman za poziciju predsjednika SAD, dajte ga nama.
Nije Trump je moralno nespreman nego glasaci koji su glasali za njega nisu moralni. Isto kao glasaci u BiH koji glasaju za SDA, HDZ i SNSD nisu moralni.
@finex Niko ne broji glasove moj prijatelju, unaprijed se zna ko će da dobije koliko