Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Boze dragi. Kako vas nije stid pljuvat ljude koji zele nesto dobro da urade. Ovo akcija je pravo super i zanimljiva. A vi sto imate neke posebne zamisli u glavi pa znate ko je kakav glumac kakvu osobnost ima trebali ste biti reditelji ili psiholozi. Dobre bi pare uzeli !
OoOoOoOoOoOo Rukfaaasss
a gdje dođe ta galerija?
Oooo Đeste budale..))))
Nadam se da svi Vi koji nemate pametnija posla shvatate ovu humatinarnu akciju. Hajde prijavite se Vi da sluzite, da Vas vidimo.
REFKO JE MASON
COMBE JE CIONISTA
Dino je umro od prejedanja jer je tražio više para u narednim ugovorima (informacija iz prve ruke. Ovo je human gest dvojice multitelentiranih umjetnika, dvojice dobrih jarana. To treba cijeniti. Ovo ne treba miješati sa politikom. Obratiti pažnju na ulogu Navojeca u serijalu Miris kiše na Balkanu. Brilijantno. Politika je puku pojela mozak.
Nasa mala klinika je dobra samo kad se semso (Enis Beslagic) pojavi koji kao sto znamo nije hrvat i reziser serije je Branko Djuric (Djuro) koji takodje nije hrvat, a bitange i princeze i nisu narocito dobra komedija. Nisam ja nacionalista naprotiv bosanski humor je prepoznatljiv bez obzira da li je rijec o bosanskom hrvatu bosanskom srbinu ili bosnjaku. Sto se tice Refkine (Goran Navojec) uloge ne bi se slozio da je lose odglumio zato sto ne valja uloga slicnu ulogu imao je i Dino (Milan Pavlovic) cija je sama pojava izazivala smijeh a pogotovu gluma.Isto su i reziseri serije mislili da je bitna uloga a ne glumac zato im je u zadnjoj sezoni i pala gledanost. Prvo je otisla Sefika (Jasna Zalica), zatim je otisao Stjepan (Sasa Petrovic-Čaki), pa onda Dino (milan pavlovic). Umro je i definitivno najbolji glumac Zan Marlot (Enes Hadziethemcumurovic) pokoj / rahmet mu dusi.
m.a.m.u li ti nacionalsiticku sta glumis
Dobra smjena marjanu, bravo majstore....
NMK je valjda slovenska serija pod palicom djureee a ovo je inace vrlo human gest i treba sto vise ljudi ovo da podrzii ...
nije ga ni redatelj otjero, nego je otiso sam zbog losih uslova....:) A za ovog ccc, kako bolan nevalja ni jedna hrvatska serija !?!? Bitange i Princeze su legendarna serija, bas kao i Nasa mala Klinika.
@ccc Ne glupiraj se Goran je pravo dobar glumac, ali u seriji lud, zbunjen, normalan mu je takva uloga.
Da su Dino i Combe dosao bi, ovog hrvata ne mogu nesto gledat a i gluma mu je katastrofalna bar sto se komedija tice, nikad hrvati nisu bili za komedije bolje da se drze svojih Vila Marija, i Ljubavi u zaledju (ofsajdu)
Refko i Čombeee bacaju bombe hahahaha