Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država u kojoj ti životom upravljaju "klubovi" bošnjaka, hrvata i srba. Šta reći koju posluku porati, KOME???!!!
@Đerza... Ne isključuj i našu odgovornost... ;)
Pitanje je (VELIKO) šta bi se desilo da je MZ dozvolila da BANDU I ZLOTVORE otjeramo do (i preko) Drine. Realno, to je bilo izvodljivo 1995. godine. Tok rata u BiH je pun tajni i nepoznanica za nas "obične smrtnike". Šta je samo Alija sa sobom "odnio" u mezar, to samo dragi Allah zna. U jedno nema sumnje, da je rat završio našom pobjedom, BiH bi do dana današnjeg bila etnički čista država, kakvu MZ ne želi. Znam ja da će mnogi sada osuđivati moj komentar, ali ... tako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HDZ-SDA-SDS. Da čovjek ne povjeruje :( . Stranke koje su "ratovale" 92-95 sada ponovo zajedno.
Griješiš, nisu stranke ratovale. Ratovala je sirotinja, izginuo čestit i pošten narod. Ovo stanje baš onako kako smo i glasali. Šta reći...
U kojoj smo mi banani ljudi moji.....
E MOJ SOFTIĆU, BANOVIĆI GDJE JE ROĐEN GA SMIJENE A BAKIR GA STAVI ZA ZAMJENIK. NITI JEDAN GLAS NIJE DOPRINIO A DOBIJA MJESTO PODPREDSJEDNIKA. AFERIM BAKIRE. NI DANA STAŽA LIK NEMA (ONO OD 7 DO 15), SVE NEKAKVA IZABRANA MJESTA, SAMO DERI NARODNE PARE. FUJ FUJ FUJ.
Ima li klub građana BiH?
što hdz uzima ova mjesta ko lopatom ahihihi..
.....ma ja, odmah hrvatska do zemuna:))))
u svojim prirodnim granicama ahihihih.
ma super.. sad mogu mirno raditi i nastaviti sa zivotom.. bas sam bio zabrinut za vas.. kamen mi sa srca pao.. nek´ ste se i vi snasli..
MI smo ih izabrali i sad ih treba respektovat. Zivjela demokratija ako budu jos vise zabrljali imamo sansu da ih skinemo za 3.5 godine. Do njih je - pa onda do nas. Haj zdravo...
ovi i dalje imenuju raznorazne nebulozne funkcije, a kad će više sjesti i zasukati rukave?
@stoper, sta je pindzivis?
I prihvate se noza i vilice :)))) hvala ti, bolje i ovoliko znati nego nikako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
......dobro došli u srednji vijek:)))