Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@don't forget... ima u svakom narodu , poslije vaseg tzv rata, zlocinaca, pravosudje je jos uvijek, jednako kao i politika, obojeno raznim bojama, ali , ko tebi daje za pravo da cijeli jedan narod prozivas, gluperdo koja si... koje jos priznanje zlocina koje su srbi pocinili hocete? sve su odgovorne za sukobe i zlocine, eliminisali... a vama, ili onima kao sto si ti, to jos nista ne znaci? e pa, ako je tako, onda srpski narod zaista i treba da se distancira od vas i vaseg bolesnog mentaliteta..mozda treba tebe ukloniti?
PAMTI Bosnjace, i NEMA OPROSTA I ZABORAVA, vec svaki dan kad OTVORIS OCI - PAMTI I UPUCUJ mlade Bosnjake DA SU SRBI KOLEKTIVNO GENOCIDAN - KRVOLOCAN NAROD ! Sarajevo M A R K A L E "5 -i Februar 1994" Samo zivotinje barbari i zvjeri kojima je ime "srbi i srBkinje " mogu ovakve zlocine pociniti, zatim se ponostiti time i negirati ! PAMTI Bosnjace, PAMTI NE HALALI I NE ZABORAVI ! I svaki dan izgovori : srpkinje genocidasice ko OVA SRPSKA RATNA ZLOCINKA " aleksandra pandurevic" radjaju genocidase srbi genocidasi ko sto je nikola spiric prave genocidase ! DON'T FORGET ! O P O M E N A !