Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trebalo da bude upriliceno u PRISTINI, posto je Bill pocasni gradjanin te tvorevine. On je u sebe ugradio vitalne organe (srba i losih albanaca) za vitalne interese KOSOVA pa me interesuje da li ima miran san.
ma pišam se ja fino na vaš dejtonski sporazum. istina je da je zaustavio rat ali je također donio i veliku nepravdu.
A tako nam je malo trebalo ...
Prokleti licemjeri i sotonisti!
BILI, Č.U.Č..E.M. TI NA POSAO I SPORAZUM
@realisto; do rata bosnje nisu postojale a sada imaju drzavu,ipak srbi su imali tri mora a sada dunav i savu,saberi i oduzmi.
-To ce biti bal Vampira tog devetog.
skup iluminata iliti NOĆ VJEŠTICA
Ne bi sjala vako jaka ova naša šumska avlija ja bi svetlo zvao mrakom da te nije Alija.
Toliko je dobra i stabilna da nam iz dana u dan po 24 sata na dan to ovdje dokazujete i najvljujete skori razlaz. Samo nastavite ako je tako lakše durat dobrost i stabilnost
-U proslome vjeku devedeset druge, Srbi su nam teske udarali pljuge. Bosnjo kao Bosnjo,uvjek kasno svati, pa pocese pljuge udarat Hrvati. Ko muva bez glave Bosnjo svuda leta, udaraju redom pljuge cjelog svjeta. Ai\' ne lezi vraze Klinton im se javi, dodte mi u Dejton da se Ustav pravi. U Ustavi pise i to danas stoji, Bosna bila jedna-ce se da udvojii, Srbin potpisuje-da su Srbi svoji, vratise se nazad-sada kuda koji.
Dajgle Denisa ko šišmiš
KAD BI VRATILI USTAV IZ 1992 TAD BI VISE NAYEBALI jer ste PROTIVUSTAVNO PREGLASALI ZAJEDNO SA RVATIMA SRBE
I sastavljali su ga pijani. Pogledaj dokumentarac :)
Deyton je sporazum svih sporazuma . Ovakav bućkuriš od ustrosjstva drzave ne bih mogao da sastavim ni pijan :D Ovo je prelose ... vratiti USTAV iz 92 i to je to :D odamh ce biti napretka :D Ja iskreno sam za ovakvo uredjenje BOSNE I HERCEGOVINE, NASE DOMOVINE :D http://www.youtube.com/watch?v=MtBGkNVOd18
Klinton Pjevac