Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takoooooo jeeee...bravo komsicu svaka cast....nista covic kompanija noga...idemo bez njih dalje...tako ej velika Amerika rekla :)
Bravo, Predsjednice !
Sasvm realno, ko hoce da zivi u bosni_ izvolite, ponasajte se kao Bosanci a ko nece neka nas ostavi na miru i ide tamo gdje misli da mu je bolje.Nemoze sav narod biti taoc nekolicini ljudi, kojima je dobro,i mogu zatezati sa svacim a mi obicni ljudi moramo kaise zatezati.Bravo Hylati, tako i treba postupiti..dosta nam je sviju..
Cijene amerikanci nasu bogumilsku proslost, znaju oni da smo mi glavni i historijski narod na Balkanu. Nisu nesto raspolozeni prema vatikancima a ni ruskim lajkama. Protestanti i bosanski bogumili a danas muslimani imaju dosta zajednickog. Kad jos jevreje navucemo u savez, a pamte nasu pomoc kod su ih progonili krizari, potresce se i Vatikan i Moskva. Ovog rusa Dodika necemo mnogo ni pominjati a ni krizara Covica. Lose im se pise. Unucad ce im pjevati nasu himnu i mahati nasom zastavom., mame ce im lliljane da sade u dvoristu. O sudbino kleta!
mr. doda,glab glab dodo,glab glab
\"Onima koji nisu za dogovor i ne žele dogovor i rješavanje problema, treba dati određeni rok nakon kojeg, ukoliko ne budu spremni za dogovor, treba nastaviti bez njih, a oni svoju novu šansu trebaju tražiti na nekim idućim izborima u BiH\", kategorički je istakla državna sekretarka SAD-a. ......... e pa sad koji \"oni\", a koji vec \"oni (drugi)\", naravno da ce svako tumaciti kako mu odgovara... dok Klintonova nije rekla ama bas nista novog i znacajnog, odnosno od onog vec poznatog... \"kako se dogovorite\", samo na malo drugaciji nacin... ;)
to bre zeljko zbori srpski nek te cuje co svet.
Ovi masoni pobiše onoliki svoj narod 9/11 Normalno da sarađuju s ovom crvenom bandom To je sve mason i napravio
jao jade čuj zahvaljuje joj se što ga je primila i to LIČNO hahaha do sad bilo ljevi sekretar pomoćnika asistenta zamjenika..... ali ovo nije u redu primati njega kao da je predsjednik..... opet se masoni mješaju u unutarnje stvari bih
Sta reci na ovo sve...bravo za naseg Obamu...ako bog da bices ti i jedini i dozivotni presjednik BIH.....
DODIK CE PASTI !!!
Volis ti Tadica i Dodika, ha? Priznaj da ih volis!
Zapadna Njemacka, ah?
Troprstaši i škutorski kamenjari su poraženi poslije 2010 HDZ nikada više neće sjediti u Federalnoj vladi ostaju im samo kantoni gdje su pobijedili. Naravno je da se vlast može formirati uz pomoć Amerike. Škutori su sada pokazali koliko zlo žele Hrvatima u Hrvatskoj glasajući za HDZ opet a tamo u Hrvatskoj je bio plebiscit naroda protiv kriminalne politike HDZ-a.S druge strane Boris Tadić je nadomak priznanja nezavisnog Kosova što mu je jasno poručeno ako želi u Evropu, a ako odbije priznanje nezavisnog Kosova ostat će kao 90tih pod sankcijama i u još većoj bijedi propasti. Dakle velikosrbin Dodik ostaje bez podrške, jer na Bošnjačkoj strani je Amerika, što potvrđuje i ovaj sastanak. Jasno je vidljivo da Amerika ne želi Dodika i SNSD u vlasti i zato se oteže uspostavljanje. Federalna vlada odlično za sada radi posao i situacija u FBiH iz dana u dan sve je bolja nakon 4 godine organizovanog kriminala iz SDA u vidu Brankovića i Mujezinovića, a svoj Telecom nismo prodali.
Postoji veoma velika mogucnost za to sto ti pises Usa je bitno da se ne ide protiv nje bar ove male zemlje.Probala je srbija pa gdje je sada bombardovana i oduzeto joj kosovo.Ako je ona izjavila ovako znaci imaju plan i to je samo pitanje vremena kad ce ga poceti sprovoditi za dobrobit BiH i njenih naroda ovih postenih. A za uzvrat nemojte glasati za Palestinu.Bez obzira koliko ti i mnogi drugi a i ja zeljeli da Palestini pomognemo ali BiH nije u mogucnosti bar ne jos.
ove baliyije psuju sve živo i mrtvo amerikancima, kad se radi o iranu, drugi dan im ližu američki š.u.p.a.k. pravi ste oni prevrtači muslimajmunski. kobi vama išta vjerovao, zato i nemate vjeru. hajvani.
koja šuplja priča. pravi onaj onaj ŠUPLJAK.