Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zuti Bondic....pravo nalik na naseg Bakira (rahmetli Alijinog). Da mu nije od nekkve trece zene......
Dečko ti naputka sve mrtvo i živo ženskoj lojavoj smrdljivoj poturičkoj nazovi familiji,jado jadni!
Najveća greška je to što se Alija prepao vaših prijetnji i zaustavio Silu Nebesku u momentu kad su se hrabri srpski orlovi spremali za marš na Drinu tj. njenu zapadnu stranu...
Ti si dečko fulio portal, zna se ko su potomci Turaka na ovim prostorima, tako da nađi kakav srbija-x pa tamo kaki, budaletino..
BiH je jedna velika greska - koja se moze ispraviti ali MZ ne dozvoljava da ljudi na ovim prostorima progledaju!! Bosnjaci trazili ste dobili ste - uzivajte!!!
pa de vise jednom imenujte ko je kriv i sta vi ustvari hocete, ne pravite se mutavi skrivajuci se iza politike... znas politika.. .. i uvijek, neki tamo nece da se dogovore.. KOJI to nece da se dogovore po evropskim i americkim demokratskim pravilima...koji i sta..
bosnu je trebalo podijeliti na 7 jednakih djelova|muslimanima,srbima,hrvatima,zidovima,romima,ateistima i jedan dio za ostale,svaki bi dio imo svog vođu koji bi krao narod i proizvodio jeftinu radnu snagu za evropsko trziste i tako dalje.
\"Clifford Bond: Najveća greška je neusvajanje aprilskog i butmirskog paketa\" najveca greska je DEJTONSKI SPORAZUM u cijelini
i opet turcima nije pravo...dokle više,o poturice ! dosta kukanja i sadake !
I ovoga je Dodo kupio da lobira za Genocidnu jer ko je god za aprilski paket a i Prudski dogovor ka što je SDA sa Tihićem i Bakirom na čelu taj se pridružio Dodu za nestanak BiH. Prisjelo im da Bog da. Amin