Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat završen prije 22 godine šta hoćete vi više koji racku?
penzije jarane, da zive na grbaci naroda ko i do sada
Upravo je vlast radi sebe i svojih glasova, izrodila bezobrazluk pojedinaca i gotovane po "boračkim udruženjima". Sve ratne privilegije ukinuti sa izuzetkom invalida i bolesnih. Ratovi su od kako je vijeka i svijeta, samo se kod nas i nakon 25 godina traže i smišljaju nove privilegije. Mobilizacija, učešče u ratu je obaveza i kraj priče.
Ovo nek jeza nauku svima vama koji mislite uzeti oruzje za velikog gazdu,protiv svog komsije.Vise ces od komsije dobiti pomoci i sevapa nego od njih.
tvrtko jedi govna
Bosna da je imala ovoliko Boraca koliko je na Spiskovima mi bi izašni na Knez Mihajlovu ulicu u Beogradu
Prvo treba raščistiti redove branitelja. Ostaviti prave, a odbaciti one koji to nisu nikad bili! Treba vas prebrojati i lažne izbrisati sa evidencije!
branitelji hahahaha ko je napo?? njemacka italija ili bugarska mozda hahahaa sto su idioti nasijeli na ideje i ideologije fashista sad se bune pa vi ste krivi jer ste glupi pa puske podigli protiv majke jugoslavije sto vas je dzaba skolovala odhranila i dzaba lijecila u zdravstvenim centrima, neka svi takvi izdajnici izgore zajedno sa njihovim porodicama toliko od mene!!!
Vijeće branitelja neka protestvuje na Markovom trgu u Zagrebu. Ionako ih se 99% borili za nezavisnu, ali hrvatsku. Mrš
pa vi glupani opet se borite za muslimaniju,rep.mrsku i herceg bosnu treba vam sva prava ukinuti,da ste se borili za cjelovitu bosnu i hercegovinu nebi vas ovi kerovi na vlasti gazili
Treba se narood pobuniti !!!!!!!!!!!!!!!!! dosta je ove tiranije
ma udrite redom, i ja za 500 adim, udrite
A sad je odjednom "domovinski rat" je li?! Znaci dan na liniji vam vrijedi 6KM? Za male se pare prodali, ali nista vise nisam ni ocekivao. Kada ste mogli pucati jedni na druge i braniti politike svojih vodja, ovo me ne cudi. Dabogda vam Fadil dao racku, jer to zasluzujete.
A mjesec na liniji 6 KM. Jos gore. Trebali ste traziti 6KM po godini na liniji.
Moja nena sepridruzuje se akciji blokiranja svega i svacega sve dok joj odgovorni ne omoguce nabavu plehanih viklera.
Koliko vas se skupilo ne mozete ni moj ulaz u zgradu blokirati , ionako ste podjeljeni na 30 nakih udruzenja niste ni u cemu jedinstveni zato vam je tako .. kurtzu vi protestvujte !
Nisam se ja prijavio u hrvatsko vijece napada-Refko 😂😂😂