Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sve protekne u fer namještenoj i totalitarnoj atmosferi zaduženi su i posmatrači iz drugarske Sjeverne Koreje.
Pobogu ljudi,pa zar ovi ljigavci,posebno mislim na ljigavicu nisu vec rekli svoje?!Sve su ovo Lagumdzije,Lipovace,da se normalnom covjeku vise gadi otvorit novine ili web-site.FUJ!!!
U uvodnom izlaganju nastupiće eminentni gost, zvani Hare.
lipovaca je pravi simbol ove stranke al haj sad....koga li je odabrao zlaja? damira forhend-bekenda?
Sretno!
???? pa dzemale zar nisi i ti predlozen? poslednji mohikanac sdp-a na net-u!!! pa ti zasluzujes medalju!! cak vise ni sdp jugend ne laje za stranku. ostao si sam
Šibe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta, Hamdija je bio idealan kandidat, jebiga pade na tenderima ko Al Capone na porezu. Hamdija im sad dodje ko vijesnik proljeca, visibaba ***te, a oni su ostalo cvijece koje se nada da ce ih SIPA-a zaobic.
Kome su ovi više zanimljivi???
RIP SDP
Predlažem Hamdiju!
ko tonči huljić :)
Lipovaca ! Nema boljeg, ili Zlaja ;)