Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAS JE ZLATKO ZLOGUMDŽIJA I JASENKO MINĐA SELIMOVIĆ POSLAO PO ČEVAPE I PRIBLIŽIO KRIMINALCIMA IZ SDA,DAJ BOŽE DA JE NEKA TRENERKA NEKE PAMETI DA SE ODUPRE UTICAJU,JER SDP VIŠE NIJE NI SJENA NEČEGA SOCIJALDEMOKRATSKOG... 😶
@PandorInaKutIja, Nermin Nikšić, kriminalizirani i ucijenjeni od strane lopovske SDA. mora biti smijenjen sa mjesta predsjednika SDP BIH. Građani i birači SDP-a nisu dali mandat Nikšiću, Bijediću, Magazinoviću i ostalim da prave koalicije i lične (materijalne) aranžmane sa SDA, HDZ-om i SNSD-om!
NE KENJAJ LJIGAVI UHLJEBU MAGAZINOVIĆU! JE TO STALA GRADNJA LUKSUZNIH APARTMANA NA JAHORINI, PA ŽRTVUJEŠ SVOJE PRIVATNE ARANŽMANE PRODAVAJUĆI SDP I NJEGOVE ČLANOVE I GLASAČE! ☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koalicija sa SDA ce vas potopiti...
davno sam ja govorio da je SDP projektovana (ko fol opozicija) koju SDA kontrolise, to je poput rezervnih igraca, svi oni lopovi koji nisu mogli u SDA otisli su u SDP
@walter... definitivno
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jedino rješenje je nastaviti na osnaživanju BH bloka i pripremati se za naredne izbore. Da su ga napravili prije izbora dobili bi još makar 10% glasova od apstinenata na izborima a koji su uglavnom simpatizeri ljevice. A sada pustiti da se: borci, prodilje, invalidi obračunavaju sami sa zločinačkom organizacijom. Da vidimo šupljikarenje o povećanju naplate poreza, najbržem ekonomskom rastu u regiji, povećanju broja zaposlenih. Uostalom da sačekamo tih 100.000 radnih mjesta.
Nijedan iskreni i dobronamjerni član ili simatizer neće uzeti za zlo odlazak u opoziciju. Žaliće samo uhljebi i preletači koji pred svake izbore izlaze iz paštete. To će pokazati i rezultat referenduma a usput i stranke će se očistiti od smeća.
Nijedan iskreni i dobronamjerni član ili simatizer neće uzeti za zlo odlazak u opoziciju. Žaliće samo uhljebi i preletači koji pred svake izbore izlaze iz paštete. To će pokazati i rezultat referenduma a usput i stranke će se očistiti od smeća.
Nermin Nikšić je izdajnik demokratije i građanskih prava. Prodao je SDP uhljebima i kriminalcima iz SDA. SDP postaje Islamisticka radikalna partija.
Nema tog Referenduma koji vas moze opravdati. Nestat cete s mape ako udjete u vlast sa SDA, anakondom koja je bi i NATO pakt potopila s njom u koaliciji
Najjaci su carsijksi clanovi SDP-a kad prije jedno mjesec dana kazu:djes ba sa zelenim, ko udje sa njima gotov je, to znamo i mi, i sbb a i sBiH, sa njima ko udje ziv ne izlazi....Haha sve vas bakir malit k.... po celu haha
SDP stara kurava , necemo mi sa SDA pa onda druga prica fujj nikad vise moj glas definitivnooooo
"Kada su u pitanju odluke u vezi formiranja vlasti, postoji mogućnost da će biti iskorišten i institut referenduma članstva koji postoji u novom Statutu SDP-a", Kada je taj "novi" dio ubacen?? neposredno u zadnjih par mjeseci???? Nisam clan stranke, ali ovo mi mirise na organizaciju levatluka?!? Molim da se javi neki SDP BOT da nam pojasni.Hvala.
Mnogi SDP ovci su u politici radi koristi i zestoko su omastili brke. Sada im trebaju stari partneri u kriminalu i zadrzavanju statusa quo sto ce im omoguciti zastitu od procesuiranja i politicki opstanak. Gradjani su ovde najveci gubitnici.
Za SDP u ovom trenutku jedino ispravno je da pita članstvo.
SDP ce jos jednom pokazati da je vlast i njeni benefiti cilj, te da se ni malo ne razlikuje od omrazene mu SDA. Budzetske pare i javna preduzeca su ono sto zanima i jedne i druge, a narod ili radnici ni jedne ni druge.
@KaramSDAuhljebe Ja ne znam gdje ti u postu gore vidiš da ja hvalim SDA, naprotiv, smatram da su rak ovog društava, ali isto tako smatram da ih SDP slijedi u stopu, samo što još nije metastazirao kao SDA. Svejedno je rak, kao i SDA. Nadam se da shvataš, ustvari ne nadam se boli m k... za tvoj nedostatak sposobnosti shvatanja. LP
Opet Zlaja Lagumdzija kriv? Iskreno, mislim da je najpametnije za ljevicu u Bosni, da se Zlaja aktivira kao sef, da Nerko bude broj 2., a onaj pomladak tipa Magazinovic, Masic i procetnicka ekipa tipa "Voje" koji prijeti po centrali da ce klati po Srebrenici ako se ne varam, da se njih posalje na "zagrijavanje" centrale. Kako ste krenuli bez Zlaje, uskoro ce te placati retroaktivno za zadnjih 20 godina sto ste okupirali tu zgradu vlasnistvo grada Sarajeva.
SDP svakako treba jednu temeljitu cistku, jer ipak ako nista drugo, Zlaji se nije moglo prigovoriti da nije cistio korov po SDP-u. Ako nista drugo, bar su morali vezati kravate i nisu smjeli ni pomisliti da prijete drugim clanovima da ce ih klati kad dodju u Srebrenicu. Cini mi se da otkako Zlaja hvata zjale i Zlaje po Kini, da je SDP pun korova i da nece biti cudo ako Dragan "hajde, vodi ga" Lukac iz Bluke postane istaknuti clan SDP-a.
Ako je Nerko novi "Zlaja", ko je onda novi "Damir Hadzic", netjak od Tihomira Brajkovica zvani Tibra iz Kiseljaka? Sale Magazinovic, "hotelijer" od genocidne planine? https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/85981/chudesan_svijet_privatluka_zastupnik_magazinovic_gradi_turistichke_apartmane_na_jahorini.html
Jel ovaj magazinovic pojeo glasačku kutiju
Je su li ovo Zlatko L. i Bakir I. dogovorili KOALICIJU !!! Jer Nerminu N. je sasvim svejedno sa kim u KOALICIJU, on samo želi zaposliti BRATA !!!
Kakav Zlatko. Zlatko prodaje zjale u Kini. Sasa Magazinovic je postao novi neimar SDP-a, Damir "TI ...homira BRA ... jkovica netjak" Hadzic iz post-Zlajinog perioda. Samo sto ovaj gradi na Jahorini apartmane kako kaze jedini informativni portal u Sarajevu, Slobodna Bosna. Ako je istina da ono gradi na Jahorini, a nije demantovao, onda je opasno lagao u imovinskom kartonu i onda bi trebao mozda malo i do zatvora. Jer zaista, za SDP je bio dosta jedan Damir Hadzic sa Tibrom.
KO GOD KOALIRA SA SDA SAM JE SEBI SMRTNU PRESUDU PROPISAO
ma dati SDA 51 % da sami sve formiraju bez ikoga kad su ovi sto mislimo bolji a oni haman isti
Nermin Nikšić izdajnik glasača SDP-a, i tako Zlatko Lagumdžija i dalje vodi SDP. Moji glasači SDP-a moje ovce.
Kako je izdajnik ako ce clanovi odluciti?