Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDI OVOG PRVOG ČOBANA
binana991 prije 5 minuta +12 VIDI OVOG PRVOG ČOBANA i jest brate ovaj sefik kao coban pogledaj kako se osusio kao da mjesec dana nije jeo.
obican spin svih cetvoro...cak ni tehnicki....kada bi svi zeljeli da bih bude u eu nije izvodljivo da se dobije status kandidata....prvo odgovori jos nisu poslani...kad se posalju...mozda za pola godine eu odlucuje i daje preporuke svojim clanicama...sve clanice moraju na parlamentu o tome odluciti i tek onda bih dobija status...cg i srbija su to cekale 4 godine....bih moze samo cekati 8 godina ane nikako 8 mjeseci...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
3 predsjednika, 6 auta sa pratnjom, 3 savjetnika, 3 sofera, 6 cuvara, x 3 dana hotela smjestaja i hrane. Plus putni troskovi. Za ovo 100 radnika u bingu radi mjeseca dana da bi drzava mogla uzet porez da plate racune ovim krimosima . Moj komentar Mrssss
Realno je takva slika, odličan komentar.
Kandidat. Mehanizam. Status. Pristupni pregovori. Itd. Itd. Itd.
Ovoj zeni nista nije jasno...
Guslar i čobani obilaze svijet i uživaju a ti sićo po klix-u hrani sujetu , pa ja ..
Kažu penzija će biti sigurno 5.-og. a to znači da mi je otkazan koncert 6.-og ,Ede Maajke i Frenkija UDRI BAGRU
how yes no.
Lud,zbunjen,normalan ponovo palamudaju a mladi odlaze.
Dodik je prava momcina bosanska
Nije ti Dodo to Cvijanovicka da ti podudla,pa da te slusa .
Nije ti Dodo to Cvijanovicka da ti podudla,pa da te slusa .
Dodo ko jablan, Komšić ko Napoleon, a Džafer ... ni sam ne umijem reći
Kako ces uci u EU kad u ustavu stoji da vrh drzave mogu biti samo odredjeni nacionalnosti. Hitler bi bio ponosan na ovaj ustroj da samo odredjene nacije imaju pravo upravljati drzavom. Ako si pogresne nacije nemas pravo da se kandidujes u vlastitoj drzavi. Bez promjene ustava necemo nikad u EU. A promjena ustava nece biti bez rata.
Dva bošnjačka člana Predsjedništva s jedne, a srpski s druge strane i onda kazu da su Hrvati zastupljeni.
...a pravna država od ponedjeljka...
gledaj Dodicka, kontam od marame na momenat da centrotrans pise, pravi šofer.
A i bolje da nema Čovića jer kako bi izgledalo Mile, Čović i onda bosnjacki predstavnik metar i zilet...stoga dragi Bosnjaci i vi kandidirajte nekakvog grmalja ili čak nekakvu ženu..Žene u politici su danas znak napretka i moderne drzave....pokažite da ste liberalni bez obzira na religiju kao npr Kurdi...i manje tih dzamij😕