Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad bi bog dao da i tamo ostanu.Samo neka povedu jos Duduka i Scepa sa sobom
Tko plača ove silne ručkove i večere za 3 konja nepotkovana .... Može to požderat, zamislit ne mogu koliko ... ? ? ?
Bosanske starlete maaa fujjjjj
Jes baketa krenulo, ni raspakovao se nije :D
Ja sto se putuje… to da prikupe naknade za putovanje, eto izbora… svaki dinar je zauhar
Duse slatke,hemoroide ce dobit od silnih putovanja
Zašto bi tema razgovora bila samo ova presuda suda, valjda bi sve presude Ustavnog suda morale biti davno provedene, a ne da stožernik&companija Haški sud naziva zločinačkim , a presuđene zločince diže u rang svetaca....
Sramote nas samo svugdje
Kako to da Covic moze ici sam kod Junkera? Zasto se on licno to ne pita, a i njegov pajdo DoDick kao sto su se juce pitali za Bakira?
Kakve koristi od toga sto idu?
Shvati da bez rata neces dobiti treci entitet !!
Neka idu u bespovrat
Kazu da ovaj Junker nikome nije pomogo dok noc s'njim nasamo ne provede u "dogovorima"
Sad je se Evropa probudila nakon sto je pocela primjecivat da su nas sebi poceli povlacit Turci i Rusi...
Gospodin Čović bi umjesto igranja Solitairea za računalom trebao sa suradnicima potegnuti pitanje ratnih zločina nad Hrvatima BiH koji do danas nisu procesuirani. Četvrt stoljeća je prošlo gospodo, ucrvašte se u udobnim foteljama.
@dgscorp ako si srbin necu ti ni govorit o genocidu,a ako si bosanski musliman pitao bih te kad ce izmet otvoriti slucajeve u pokoljima Hrvata,i klanja citavih sela?
@burek1od1sira Sokole, čitaj s razumijevanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)