Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo smijesno i tuzno istovremeno,3 idiota ova naspram jednog zvanicnika susjedne zemlje. Umjesto 1 predsjednika mi imamo ova 3 mulca,cccc. Ko da hor docekuje Josipovica,koji su,ccc.
Jedino Komšo od ove 4-rice predsjednika nije ništa opljačkao, zna se za lopovluk Nebojše i Bakira kod nas, a u Hrvatskoj za Josipovića, a šta je to Komšo pljačko, jedini mu je griješ što voli multietičnu BiH, što je branio puškom, dok su ovi ostali bili u sigurnim mjestima ili izvan zemlje.
...a kto ovdek pre\'stavlja HERCEGOVCE...?!
Josipovic treba bojkotirati cigana Komisca.
Mislim da bi BiH trebala imati daleko više članova predsjedništva nego sada.A šta ćemo sa Romima,Jevrejima,Ukrajincima,Talijanima,....ko će njih predstavljati?.-BiH treba imati najmanje 12 članova predsjedništva.
Josipović, naš predsjednik!
Meni je ovo pravo smijesno, trojica docekuju predjednika HR. Pa kako ne mozemo biti Bosanci i Hercegovci, a sve ostalo pod razno staviti. Pa kako smo mogli 50 godina ne znati razlike, doduse barem se nije spominjalo, ja licno nisam znao razlike u imenima u prezimenima, ali sam znao uvijek ono sto jedino vazi, a to je jeli dobar covjek ili ne. Pa dajte zemljaci moji, razbudite se! Ovo sto se nama desilo devedesetih se nije smjelo desiti ni pod razno, ni u najljudjoj fantaziji, ali sad nema vracanja, ne treba zaboraviti, ali treba dalje krenuti. Srbin, hrvat i musliman u okviru BiH je jedno, dajte ba osvjestite se vise!!!
jak susret.niti josipovic moze ista uraditi niti ovo predsjednistvo.bice puno supljih izjava i obecanja. vlade odlucuju a one se ne sastaju
harise vrati se sve ti je oprošteno
Radmanović i Komšić prekrstili ruke k\'o da su fudbaleri ccc
RAZGULI GDJE CE TI BITI BOLJE .
koja smo mi sprdnja od \"države\"... tri predsjednika za 3.5 miliona ljudi,isto cirkus
Sramota me pravo kako vas je docekao sin od zlatne kasike gospodine Josipovicu. Nije se ni obrijao kao da je iz mrduse donje
3 predsjednika,kakva smijurija I pored toga nedemokratski,mimo svih normi,diskriminatorno... Gdje je predstavnik ostalih? Pa kad je bal,nek je maskenbal
josipović je za sobom povukao još oko 5.000 ljudi. danas ću prodati bar 500 bureka više. hvala josipviću.
Izetbegovic = Gospodin.