Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dogovr ima u pozadini neki stranacki interes, ali se naordu ovako zamazu oci, da misle da nam predsjednistvo ipak nesto radi.
Bitno je to da je Izetbegovic postavio svoju suprugu za direktora bolnice,da Komsic lagano osniva svoju stranku,a da li ce se nesto uraditi za ovu drzavu to je najmanje bitno.
Kako Tihić iznenada pokazuje i interes za reformu zdravstva, očekujemo da objasni je li prvi korak u toj bolnoj reformi koju namjerava sprovesti i imenovanje supruge Bakira Izetbegovića na mjesto direktorice Opće bolnice Sarajevo? Posto je riječ o pravniku očekujemo ekspertizu o tome radi li se u ovom slučaju o sukobu interesa, kao i ocjenu zakonitosti imenovanja policajca Halida Ganije na mjesto predsjednika UO iste bolnice, s obzirom da policajci ne smiju biti imenovani na bilo koje dužnosti koje nemaju veze za policijom.