Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe je to Bakir ? NA predizbornom mitingu stranke u Čekrčićima donjim ? E tako vam je to kad je neko predsjendik stranke i predjsednik države. Još samo fali da je i Reis !
Je li moj clan predsjednistva Bakir I. njako kao magarac, Jer su ga upravo u ustavnom sudu preglasale brojcane manjine Uz pomoc medjunarodnih hohstoplera?
A nije ni bio. Hajde da bar tako pokaze da ima nekakav stav, doduse mutavi, kao i babo mu.
Pomazu BiH u EU integracijama, dok istovremeno bez obostrane saglasnosti grade most, ne drzeci do BiH kao do lanjskog snijega, a znaju da u bosnjackom korpusu a posebno u SDA ima njih koliko hoces, koji bi za saku eura prodao babin grob.
Lopovi sa lopovima samo kod nas se to zove SDA kod njih HDZ
Valjda naslov treba da glasi: "Dva clana Predsjednistva...", a ne: "Clanovi Predsjednistva...", Klixce, klixce!
Vazno da su g Covic i Ivanic primili
Dogovra li se četo i ustaša kako da mutavog Bakira prevedu žedna preko mosta ! Bleeee
Razgovarali kako da mutavog Bakira prevedu zedna preko mosta ! Bleeee
o tome kako je Hrvatska postala sigurno utociste za ubice i kriminalce iz BiH Ante J. Oliver Knezovic Lejla Fazlagic...Faruk.
Sto niko nece da se druzi sa bakirom..
karleusi na nastupu pola pi cke ispalo cure koje citate niste joj ni do koljena vi tako ne smijete se ponasat stid vas je
Ja dr. i govana. Svi imaju po jedno dvije tri diplome, privatne naravno
ne znam za ove ali Plenković je jako obrazovan čovjek
@greska2018 Ti testirao njegovo znanje, pa znas pouzdano da je "jako obrazovan"?! Uzgred, uz pridjev "obrazovan" se ne koristi rijec "jako", toliko o tvom obrazovanju. Tako da se pitam da li si uopste kompetentan da odredis ko je koliko obrazovan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)