Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomilujte mene, dole ....
Pomilovanje je najveca glupost. Cuj ovaj utajio porez pa bi da sto prije izadje da moze uživat čovjek.
Pomilovao ih je sudija malom kaznom, taman je jos trebalo da ih i ovi pomiluju 😒
Ako vec mogu pomilovat osudjene onda treba omogucit da mogu i povecat kaznu kad je predmet svakako vec u obradi....
A kad cemo njima suditi ?
Nemaju koga pomilovati kad pravosudje ne donosi osudjujuce presude ili ih u startu pomiluju uslovnom kaznom itd.
Cekaju covica
Zar su trebali? Pomiluju samo one od kojih imaju korist za informacije o narko kartelima, putevima droge, cyber kriminal jer takve uposle kao spijune.
Sta ih imaju milovat!?Osudjen si, odlezi svoje.
Pomilovanje ima smisla i treba dati u pazljivo odabranim slucajevima.
Zato što njihovi prijatelji i rodbina ne mogu biti osuđeni.
Pomilovali su jedni druge ;)
@quayofrepose inace dodik miluje vucica i putina po jajima,bakir miluje erdogana a nas ljigavac covic miluje sve ostale
Učinili su mnogo gore. U posljednjih 25 godina uveli su na rukovodeće pozicije u svim sferama života ( politika, uprava, administracija ) i na svim nivoima ( opština, kanton, entitet, država) ratne profitere i zagovarače ratova kojima je jedini cilj održavanje privilegovanog statusa poltičkih kasti potpomognutih sa halki, mindera i armije uposlenika u JP, JU, upravi i administracijia. Odnosi se na sva tri naroda i naravno i na ''ostale''.
Bakir Bakir Bakir SDA SDA SDA Naš dragi Bakir nas miluje kurrcem već 25 godina i pomilovat će nas opet čim bude trebalo !! Bakir naš fini ljepi pošteni dragi mili miluje nas ćunom jer mi to tražimo ! Bakir i SDA dok ne lipsamo od milovanja ! Baaaaakkkkiiiiirrrr
Da je bilo kakvih osudjujucih presuda za stranacke kolege i privrednika, bilo bi i pomilovanja. Zatvori puni sitnih dilera, siledzijica i kradljivaca drva, na njih poene nece trositi.
Sta imaju pomilovat, kad su svi mafijasi, dileri, reketari i razbojnici odavno na slobodi i to svaki od ranije poznat policiji. Nemaju koga pomilovat i da hoce. A ostali osudjenici su ionako boranija, pa im nije u interesu da budu na slobodi kao ovi ostali sto im donose pare. E moj narode...
Možda čuvaju za sebe pomilovanja. Trebat će im kad tad