Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic nece skidat dres sa sebe.
moze Covic u svaki dres:))) @supernevjerica: da ti nisi Hercegovac?
hehe...ma ne nego pitam radi izraza skutor. Ja sam u SA ali moji su inace iz Hercegovine. Pa sam mislio da je taj izraz samo dole poznat. nisam ga cuo po Bosni (u onom dijelu Bosne koji nije juzni:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ivanića nema- vlašina debela
Gdje je Mladen Ivanic, nije valjda da ovo nije i njegova repka. Mora da je otisao kupiti kartu u Banja Luku da gleda one "' Kozojebe "" sto ih Putin salje kao pokretne kamere da snimaju stanje po inostranstvu prije nego pocne njihov pijani ples.
A gdje je genocidas Ivanic, nesto ga ne vidim???
Nisu zaslužili ni jedan da vole Državu riješili bi more problema mamu im jbm naj lakše se slikati !!
Neka se istina siri :) Serbs are Turks/ Sırplar Türklerdir/ Srbi su Turci One of the most disgusting Serbian lies is that there was no Turks in today's Serbia before 14 century. Long before Slavic tribes [ANTI and SKLAVINI] arrived in today's Serbia lived ancient Turkic -Tatars HAZARI or AVARI tribe originally from today's Azerbaijan. There is a scientific theory that Serbs got their name from HA-SERB-AIJAN=Azerbaijan. Beside of HAZERS-AVARS in ancient sirbistan also lived Bulgars and Huns Turkic-Tatars which spoke old dialects of Turkish language. So called Serbs have been Turks long before OTOMANS people came. Jedna od najgnusnijih srpskih lazi je to da nije bilo Turaka u danasnjoj srbiji prije 14 vijeka.Jos mnogo prije nego li su SLAVENI [ANTI I SKLAVINI]dosli u danasnjoj srbiji su zivjeli HAZARI ili AVARI TURSKO TATARSKO pleme porijeklom iz danasnjeg Azerbejdzana. Postoji i naucna teorija po kojoj su srbi dobili ime od HA-SERB-EIDZAN-AZERBEJDZ
trazio bake od dzeke u zajam para ..mora hanumi pozlaceni iphone i bundu od pingvinovih muda
Problem drzave Br. 1 su Kvalifikacije, Sve ostalo je sporedno.... Tjah...
Jpš jedna predstava u cilju samopromocije optuženika Begića.
Cemu ove gluposti i posjeta. . Krkanluk se nastavlja. ..
sto si u pravu, u pravu si......ja sve ovo pratim i ne mogu da vjerujem. stanje na tabeli da ne moze gore a oni nonstop negdje u setnji kao da su osvojilo svjetsko....pa predsjednistvo, pa skola fudbala, pa nissan....ne znam kako ovaj put jos nisu skoknuli do Tom Tailora......samo sto se nisu na Markalama slikali...daj neko da se malo uozbilje, i onako malo vremena imaju za trening. Nije to nista ovih par dana. A oni nonstop po setnjama.
@Navijac_BIH Posto je kod nas u trendu da se bude vidjen na raznim besmislenim manifestacijama, ovo im super odgovara.. a to sto sve normalne ekipe sa iole ozbiljnim pristupom treniraju bez nekog velikog kontakta sa vanjskim svijetom i bez pristupa raznim glupostima mi to sve obratno. . Sta bi tek bilo kad bi jos i znali igrati. . Al nema veze opet ce oni u restoran Bosna da se slavi i da budu vidjeni. .
pa ja koliko vidim ovdje jedan clan predsjednistva fali....nije da sam ga ocekivao ali fali. vidite Ibisevica ...kao da je kod kuce
Andora na aparatima
Samo se nekom uvlacimo u pakas non stop, kakvi crni zmajevi, bili zlatni ljiljani odjednom zmajevi, fuj nemamo nimalo samopostovanja, nije ni cudo sto nas svi pljuju!
Pa zar nije bilo ljepše da su došli u odijelima?!
Bolje da su clanovi predsjednistva dosli u trenerkama i da se Bake obrijao.
Koji apsurd.....Garantujem da Čović i Ivanić ne vole našu reprezentaciju ni nacrtanu. Naprijed Zmajevi.