|

Članovi Predsjedništva BiH primili Zmajeve i delegaciju NSBiH

Članovi Predsjedništva BiH primili Zmajeve i delegaciju NSBiH
167
Klix.ba
26.3.2015. u 13:29
35
komentara
167

dijeljenja
1/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
2/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
3/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
4/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
5/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
6/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
7/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
8/8 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Članovi Predsjedništva BiH upriličili su prijem za delegaciju Nogometnog saveza BiH (NSBiH), predsjednika Saveza Elvedina Begića sa potpredsjednicima Darkom Ljubojevićem i Ivanom Beusom i generalnim sekretarom Jasminom Begovićem, a u ime Stručnog štaba Mehmeda Baždarevića, šefa Štaba sa asistentima Draganom Perićem i Igorom Jankovićem, te reprezentativce BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.
Članovi Predsjedništva BiH su, u ime Predsjedništva BiH, podržali rad Nogometnog saveza BiH, napore Stručnog štaba i reprezentativce BiH, te im poželjeli uspjeh na predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016. protiv Andore.

Predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić, u ime Saveza, i Mehmed Baždarević, u ime Stručnog štaba, izrazili su zadovoljstvo što imaju podršku od Predsjedništva BiH, države BiH i nadu u uspjeh na kvalifikacionim utakmicama.

U ime reprezentativaca BiH Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije BiH, je izrazio zahvalnost za prijem u Predsjedništvo BiH i rekao da se nada uspjehu, jer će igrači, novi Stručni štab i Savez učiniti sve napore da se bh. reprezentacija kvalificira na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016.
Prijavi grešku


Komentari (35)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...