Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste jest ,yunior pa se fali da je porijeklom sa Beograskog Pasaluka ..
Harise vrati se, da nemamo u predsjedništvu one koji se izvinjavaju za nepostojeće zločine Armije BIH, i što bi ti rekao prostiru se pod strancima. Možda tvoj narod kada vidi koga je izabrao, i sad kad te nema na funkcijama, bude vise na cijenio.Sanela,Ganić i ti su jedini svijetli primjeri Bošnjaka koji se bore za multietničnu BIH svih naroda i građana.
Prica li se koliko Covicu trebamo naredne 4 godine novaca da damo, i koliko cemo jos kredita da ipslacujemo dok On gradi vile i novac nosi u Hrvatsku...sl kao Dodik.
Pun autobus članova u posjeti .
to vam braćo hrvati da nije bezveze bilo bi smiješno, ovako niđe veze, ni rime ni ništa, fakat niše veze
Srbin brani Hrvate, oba Bosnja sute, sageli su glave, opet nesto mute. Bakir Komsu brata, cepa ispod stola, laznoga Hrvata, Lagundzije skola. Sapce mu na uvo Komso konvertite, ja ne volim juhu,, hajmo trazit pite. Komso se meskolji, na usta mu voda, ne voli Hrvate, oni su gospoda. Svaka čast, pjesmopisac, ko god da si!
Izvadite kite i popisajte je...
Englez mami ti zaceram
Pa sta kazu iz hrvatskog kra-de-zea.....smije li kisa sutra padati u ercegovini !!!!! SIKTER
@realnoseljober......mrs p ti m guslarsko cobanska !!!!!
Srbin brani Hrvate, oba Bosnja sute, sageli su glave, opet nesto mute. Bakir Komsu brata, cepa ispod stola, laznoga Hrvata, Lagundzije skola. Sapce mu na uvo Komso konvertite, ja ne volim juhu,, hajmo trazit pite. Komso se meskolji, na usta mu voda, ne voli Hrvate, oni su gospoda.
Bakire sumnjiv si mi ti, ako pokušaš nešto sa Jadrankom, NAEBO SI.
prvi !