Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će Bakira i Čovića zovnut NOVOZAPOSLENI RADNICI u MENZU ? Onih 100 000 otpuštenih ga mogu zovnut samo kući u karitas ili MErhamet !!
zna se da erdoan stvara novu drzavu ili carstvo a on zamislja da ce biti novi sultan....i jasno mi je da se bosnjaci hoce udruziti sa erdoanom i turkmenima...nije mi jasno sta hrvati rade tamo?
KOD BOŠNJAKA je najvažnije ko organizuje ručkove sa Turcuma. Posebno su indikativni ti ručkovi u Turskoj !! Ko da će BIH tamo ulagat !! HAMAN JE TOLIKO BAKIR OPLJAČKAO BIH ! Stotine tih ručkova BEZ investirane LIRE je organizovao HAris Silajdžić, i da je umjesto njih uložio pare u nekakv domaći investicioni fond, od toga bi možda nešto i bilo ! Na primjer, Fahro je umjesto 22,6 miliona mogao dobiti 30 beskamatnih razvojnih miliona ZA NEBODER: Koji bi onda umjesto 40 imao možda 60 spratova !!!
minderisanje, a u suštini ništa samo lični interesi kao i protkle dvije decenije
Hoce li i ovo zavrsiti u muzeju javnih nabavki?? Koliko li nas je ova vecerica kostala, Boga pitaj..
hoce li konacno erdoan dobiti onaj bosnjacki voz koji lezi u garazi???...obilazi erdoan oko njega ko macak oko vruce kase :)
a bakirove srece,mora da je bar malo pisnuo u gace....