Svečani doček kod Josipovića
0
Članovi Predsjedništva BiH danas u Zagrebu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jurišić i Lijanovići ostavili dug od 23 milijuna eura http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/127915/Default.aspx
@osman......sikter papak !!!! Cuj nismo drzava......cuj milostinju samo dobijali.......SIKTER !!!! Sto ne rece da smo pred rat bili republika cija privreda je biljezila najveci rast.......u svemu smo rasli i iz dana u dan bili veci i jaci a to takvim le-si-narima poput tebe i komsija nije ni malo odgovaralo.tj jaka BiH koju se vec imali na umu rusiti i dijeliti !!!! Pa je onda krenulo sve od Agrokomerca......pitam se samo zasto.......HAJ SIKTER SMR-DO !!!!!
Jako treba obratiti \"pozornost\" na mlađahnog Komšića da ne \"zarati\" sa \"braćom\" \"pravim\" Hravatima. Komšiću ti si najbolje što nam se desilo posle rata na ovamo.
Pa što se čudite ljudi umjetno stvorena država i može samo izazivati smjeh kod stranaca. Ufamo se u Olimpijadu koja je bila kod nas. Je dobili smo ju jer smo mi Bosanci i Hercegovci poznati skijaši u svjetu već sto godina. Ne nego dao Beograd nama a ne Slovencima jer bila viša politika. Sve što imamo smo imali i ćemo imati dade nam netko izvana jer nismo država niti smo ikada bili.
zamislite da smo rusija, i da nam je vlast konstituisana od 15 predstavnika naroda... novinska vijest: \"15 clanova predsjednistva u radnoj posjeti ivi josipovicu\" hahahahaha. uzas od drzave, politicka nakarada. strasno je sta mi sebi sve dozvoljavamo. u bih je vrijeme za razmisljanje o revoluciji
decki pozdravite mi JADRANKU..
A da je dosao jedan od tri clana predsjednistva predstavljao bi samo entitet. ...ma vid\' sto su slatki :D