Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda za PALESTINU !
Šta da okupiraju grad? Ko ti je slao pomoć u ratu majmune a bili su možda u goroj situaciji nego mi pa su opet slali. Očigledno si priznao da ti nemaš veze sa tim nickom, priznaješ ti nešto drugo.
doci ce vrijeme kada ce Al-Aksa ponovo biti muslimanska a cifuti ce se sakrivati iza drveta Garkad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uz vas smo,izdrzite Allah ce vam dati pobjedu inshallah
Ja bih volio da je tako, ali nema od toga ništa, nema njima ko pomoći
Samo da ti je vidjeti kako se ovi Palestinci ponašaju po svijetu ne bi ti na um palo da pišeš da smo s njima. Plus sta misle o nama Bosancima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imate punu podrshku i Ede Maajke iz Tel Aviva.
Free Palestine!
Sloboda za palestinsku državu.
HU IZ JU , GO !!
Uvjek cu podrzavati Palestince u borbi protiv izraelskih okupatora... Ali mozete li prestati sra** sa svojim mirnim setnjama, protestima i ostalim sranj***? Arapi i Turci su ovo Sarajevo pretvorili u selendru... I sta vi ovdje uopce radite? Mi i bez vas imamo gomilu problema... Toliko bogatih zemalja u Evropi, a vi bas na ovu jadnu BiH "nasrnuli."
kako te bolan nije sramota..bosanaca ima u svim drzavama svijeta a tebi smeta saka ljudi sa bliskog istoka...a da su iz zapadne evrope bilo bi ok...koji ti kompleks nize vrijednosti imas
Ne kontas ti o cemu ja pricam... Meni ne smeta to sto su oni sa Bliskog Istoka, nego ove njihove setnje, protesti, slavlja... I to isto mislim o Bosancima u stranim zemljama... Zivis u tudjoj zemlji i pravis neke setnje, pa idi ti u svoju zemlju pa setaj sa transparentima. Npr. BiH je multietnicka zemlja, a onaj Turcin je mahao muslimanskom zastavom na proslavi Erdoganove pobjede, to je, kao sto bi nas "dragi" Ceric rekao, prijetnja miru. A cista istina je to da je Sarajevo postao grad nindzi, vehabija, i raznoraznih cuda od kako su oni dosli... A ja do sada nisam vidjeo covjeka iz zapadne Europe, a da ne radi za vladu neke drzave. Tako da ne znam kako se oni ponasaju kao obicni stranci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
otkud je Majda s otoke Palestinska dijaspora
Freedom for ISRAEL!
Kako si stavio svoj username sve kaze, (Ako ne razumiješ pošto si malo nepismen,username ti je trebao biti Jerusalem),to je glavni grad Palestine :)
Svijet nije pošten bio prema palestincima ali ni njihovo maslo nije za ramazana.Zasrali su sa svim komsijama a super finale su olimpijske igre u Minhenu posle čega su njihove paramilitarne jedinice etiketirane kao terorističke organizacije.Jbg losa politika
U sta je se pretvorila nasa Bosna. Sto vise furate da ste Arapi to ce sve vise potvrdivati da nema suzivota u ovoj zemlji. Zalosno. Srbi imaju Cetnike, Hrvati Ustase a Bosnjaci Islamiste.
Gospodine Priznajem.bosnjak.7, Kazete za sami sebe da ste cigan,mislim normalan čovjek ne bi to rekao :)
aj lagano odjebite odavdje
veoma ti je jezik čist, 1) Očisti ga pa onda komentariši. 2) Nepismeni ste.
Podrška IZRAELU u brobi protiv ovih terorista !!!!!!!
Geographcal, Da li nam možete objasniti zašto podržavate Izrael?
Nek su se okupili imaju pravo. Kad su se nasi dijasporci u znak podrske protestima u februaru okupljali u Becu, Istanbulu, Berlinu i ostalim gradovima bilo vam je drago.
Eto i kad ja nazovem nekadasnje Sarajevo pravim imenom sadasnjim Džalalabad onda se ljute :)) Hajde da malo pogledamo , Prije nekoliko dana imali smo Mursijeve pristalice iz Muslimanskog Bratstva znaci Egipćane , Imamo Palestince , Zatim masovno Turci ( sjetim9 se legendarnog snimka kada SDA taliban napade onog Turcina u vezi Erdogana ) , Sandzaklije , Iranci , Pakistanci itd itd . Onda se Mosnje cude sto ih se posmatra kao teroriste . To je taj multietniĆki grad ba :))))))))))))
Ovako je cjela Europa i Amerika multieticna.
Stas Nacizam nije svuda u modi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da se ex-Efendija Mustafa Ceric vec krenuo baviti politikom ! Svaka cast, ex-Efendija !
Mi ovdje u BIH smo u samo 10% posto boljoj poziciji od njih, ma kakvih 10 oni i vojsku imaju, imaju prave vođe koje nije strah reći šta hoće i boriti se zato.
Onda nisi upucen u situaciju,nedavo gledah dokumentarni program gdje Izraelci buldozerima ruse kuce po palestini i grade zgrade koje prodaju za ogromnu lovu Europljanima a najvise kupaca Francuza...usput za ime se nije pitalo na okupiranoj teritoriji to je cisti biznis ispolitizovan. Ko zna mozda i mi tako zavrsimo na kraju.