Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako živciraju to je nevjerovatno još samo 24 godine do Građanskog rata pa ćemo vidjeti ono 1 na 1.
Valja jos 20.000 genocidasa osuditi , jesu se uzjogunili ahahahahahahah
Šta se tu natežete. Srebrenica je oslobođena od islamskog terorizma i to je to.
...i hrvatska od pravoslavnog prvi put 1941 a drugi put definitivno1995.?????
Jarane mene ne zanima Hrvatska možda vas muslimane. Mene zanima da smo mi očistili 49% BiH od islamskog terorizma jer tu ja živim a ne u Hrvatskoj ili Siriji ili Kosovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Alija nikad nije otiso u srebrenicu. Do 2000 niko ne spomeni ni bosnjak ni genocid. Sad glume ludilo po americkom receptu.
to nije tačno, evo ga u Srebrenici http://1.bp.blogspot.com/-deAv1cMaRkc/UTvb-005qPI/AAAAAAAADmM/KImpfgPDxBI/s1600/Alija+Izetbegovic.jpg
prepali se genocidaši.. dolazi ruka pravde
@lijevifaktor mudzahedini vase je proslo vise ne zele da budete sluge. A znamo da ste degenerici da vladate sobom. Propast vam ne gine
@umjetnik MUDŽAHEDINI će vas opet ubiyati ako dođe do toga... ES-SELAMU ALEJKUM brate...
heh gotova era dodikove manipulacije... izgleda da bas pada na izborima vanago genocidasko