Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže onaj ženski lopov iz RS-a, Željka C., da su protesti u Banjaluci nanijeli štetu imidžu RS-a koja se neće moći popraviti nekoliko godina. O kakvom imidzu doticna govori, pa citav svijet zna da ste ubijali ljude, zene i djecu, pocinili genocid! To je vas imidz, on ce uvijek ostati takav, dok god postojite!
Pa to je samo prica da se da neki povod za hapsenja i zabrane okupljanja
Dokle ćemo gledati kako stradavaju nedužni zbog mafije koja je dirigirana od Dodikove mafije?
DIKTATURA ZVANA RS !
Dok se ceo narod ne digne mafija i Dodik će da rade šta hoće i kako hoće.
@Labudovec "No, taj formalni aspekt neće biti jedini razlog zbog kojeg će se na prvoj sjednici Predstavničkog doma otvoriti rasprava o ovoj ilegalnoj sjednici i zatražiti poništenje svih predloženih odluka. Prema informacijama "Slobodne Bosne" tome se protivi ne samo opozicija nego i znatan rukovodstva partija koje su formirale parlamentarnu većinu".
srbi u srbiju!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ljudska prava i RS....šta se tu promijenilo već decenijama?
Normalno da nece biti dopusteni jer se boje... Sad ce masinerija Zla rtrs i svi mediji u srbiji i entitetu da SPINUJU dogadjaj teorijama urote, pokusajima udara i sl. trazice kao davora i sl. a pitanje je li lik ziv ... srbija se izgleda ozbiljno umijesala u stanje u BIH.. Inzko je zabrinut a medjun.zajednica spava kao uvijek...
nemate vi srbi muda..rastjerat ce vas nece vas bit ni 200
Naravno da nemaju muda,to su pokazali jos od vremena kad su presli na pogani islam.
Problem je Dragičević a nije problem genocid i urbicid širom BiH te aparthejd u genocidnoj???
tipičan primjer tiranije i diktature vlast i policija ogrezli u kriminalu i korupciji kerovi nikako da shvate da su oni u službi naroda i da je sve ovo zbog njihove nesposobnosti i prikrivanja ubica iz njihovih redova daBogda svi iz vlasi i svi iz policije doživjeli ono što je Davor doživio ako su tužitelji i sudstvo nezavisni oni trebaju da odbiju učestvovati u cirkusu koji radi vlada i policija i da stanu na stranu naroda a ne lopova i ubojica
Kokice i na trg krajne, gledati djikane kako se rokaju
a kad se zavrsi show onda nazad u svoj rezervat gde te cekaju ista sranja
Necete vise ni cut za njega
Pravda za moja jaja
Znaci ne zna se je li Davor ziv uopste...
Zivela Republika Srpska, pravda za Dzenana !!!
Ode Davor u ajduke...narodni tradicija se nastavlja.
Nisam napisao da vjerujem nego da je otišao u hajduke , u pravu si isčezao je kao da je Koperfild...ubrzo će neki t guslar to da ovjekovječi u duhu tradicije, ne vidim ništa loše u tome to se dešavalo kroz istoriju bezbroj puta.
@vlado113 nešto se dešava ...a šta tačno to znaju samo direktni učesnici događaja....mi možemo samo preko medija da posmatramo razvoj situacije.