Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz vas smo!
Podobne pomesti a sposobne dovesti !
Drugovi, sve dok su u tuzđilažtvima i sudovima ljudi poput Tegeltije, Burzić, Čavke i ostalih stranačkih sudija i tužilaca, NAŽALOST, vi trošite samo energiju uzaludno. Dok sudstvo i Tužilaštvo ne postane nezavisno, ništa se neće desiti!!!! NAŽALOST!!! Žao mi je vaše djece!
Realno kad su dozvolili politici da im se upetlja u njihovu casnu borbu izgubili su podrsku kod građana jednog je izmanipuliso konakovic drugog stanivukovic
Rastjerajte ove budaletine i natjerajte politicare da rade svoj posao umjesto sto koriste ove jadne oceve za skretanje paznje sa stvarnih problema. NEMA UDICE UDICE KOJU GLUPI BOSNJO NECE ZAGRIZTI.
@mlacmudan, pa da rade svoj posao niko ništa ne bi ni tražio ni ti tražio, mamlaze!!!
Desnog podrzavam, lijevog nikako, ne zbog imena niti vjeroispovjesti, vec zbog stava i ponasanja... Okupio pa se ispalio, za zivot svog djeteta po pitanju mog zivota ne bih nikada pobjegao i snimao se i slao te iste snimke , naprotiv, da ne kazem koliko me nervira ono njegovo “ znam ko je , al reci cu tek onda kad oni nesta nesta..” pobogu ako znas ko je reci taman te sutra neko docekao kao krunica ...
da je tebi ubijeno dijete i da nema tog/tih zlocinaca uhapsenih.. sta bi ti uradio??? Uvukao bih se u musiju rupu kao i 95% ovog naroda koji nema hrabrosti da kaze "dosta nepravde".