Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosla pameti. Covjek pravi nekakav miting na temeljima uzasne tragedije. Ja to ne mogu da shvatim a ni ljude koji ce izaci na taj miting. Sam povod je bizaran da to normalan covjek ne moze da procesuira u svojoj glavi.
Ja sam isto razmisljao o tome. Nevjerovatno koliko se boji gubitka vlasti da ne moze da podnese jedne proteste koji su sasvim normalni poslije tragedije koja se desila. Problem je sto to vodi opozicija i on to automatski vidi kao prijetnju. Sto kazes ne cudi me on nego narod koji ce izaci da ga podrzi a sve u sjeni tragedije. Meni nisu jasni sekunde.
Vlast im organizuje miting protiv opozicije ili ne znam za sta i za koga. Govornik im nastupa svaki dan u udarnim terminima jos samo da izvjestava i kakva mu je stolica. Koja diktatura
Rece neki dan neki pop iz Srbije da ce se pamtiti maj 2023 po desavanjima u Srbiji ali sta je konkretno mislio reci tesko je reci ali nije bio optimistican...
Pametna.
Gospodžooooo....okreni i meni leđa ....
Dobro al čuj prezimena Pak ?! Jel to skraćenica od imena jednog djela tijela ili je ono za hokej ?
Narod se budi!
Pamela Anderson za sendvičare i Lidlovce
Niko ne sme da vas bije osim vaše policije.
Jadna li je Srbija kad je opozicija Obradović i Dveri i onaj šljam Zavetnici. Čuj, Zavetnici....a jakih damu ... mister Kišobran je za njih premija, kakvi su ovo đerizi. Pa oni uopšte ne riješavaju suštinu problema več se bave glupostima. Tako im i treba. O sebi se zabavili.
Izginuli između sebe, baksuzi.
Nek ponesu kišobrane za svaki slučaj
A sta realno boli briga Bosnjake za to sta se desava u Srbiji? U Srbiji niko zivi ne zna sta se desava u Federaciji niti je kog briga. Uzgred receno na izborima u Srbiji se pokazalo koga narod hoce a izbori su valjda sustina demokratije?
Okreni i meni leđa 😊
Pravo je cudo kako uopste jedan rezim , koji je ravnodusan do onih koji su pobjegli iz BiH u Srbiju zbog zla ucinjenog uopste opstaje i postoji .
Nema gdje preci Vucko je unistio opoziciju