Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste bar neku drugu sliku postavit na ovaj clanak nebi reko da su u svom koritu po ovoj slici
"Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago." ("Pjesma Bošnjaku", list "Bošnjak" u izdanju od 2.07.1891., autor Safvet-beg Bašagić)
Yoga.. barem znamo štavas muči ovaj orginal,koji nam pokazuje kako su Pero i Stevo prodali narod svoj za večeru...hajd vjeru promjeniti to je i danas sasvim normalno,ali narodnost e to je jedinstven primjerak kod dojučerašnjih Bošnjaka pravoslavaca i katolika... postat gost u svojoj kući, može samo lud čovjek
Kao što se vidi na slici..
Ova Trojak u Sarajevu je smrt za Kanton Sarajevo.Unistili su sve.Muzur je potrosio sve pare civilne zastite.Onaj Hadziahmetovic ministar NIP nista niti zna niti radi.Ljudi otjerajte tu bagru.vozikaju se bagerom umjesto da bager pomaze i pravi nasipe oni vozaju NIP klosare
Mars botino, ..... te SDA i ti njih.
Cuj naslova, rijeke u koritima, uzas
Morel se pit česmara?
Hahaha koji moron stavi ovu sliku i ovaj naslov...
Ehhhh....kad se moja Bosna digne, muk....
Kemtrejls. Haarp.
Kisa, neplanska gradnja, unistavanje korita rijeka, minihidrocentrale...
Bavimo se posljedicama umjesto preventivom
Vidi se po slikama
Steta za pad vodostaja.Neće Konaković moći i danas na bageru da se voza sa motorolom. Orao zove sokola,Soko javi se.
ne bacajte gume, sporete, frizidere, flase i smece u rijeke. Odrzavajte korita rijeka. Toliko mozete od sebe uraditi
Zaboravio si skoljke od Golfa
Imate podršku i saljem vam snagu. U potpisu Vesela Bosanka iz Beča 😘❤️
Mati ti se utopila.Amin.
Rijeke u svojim koritima. Halo jel vas stid to izjaviti
Ko da smo na ulici
Naslovna slika djeluje umirujuce
Jedni kazu bog kaznio, opominje, drugi pozivaju na molitvu da stane...a misli li iko ista poduzeti po ovom pitanju u vremenu kada ovo stane? Neka prevencija, zastita? Holandjani ispod nivoa mora zive pa manje problema od nas imaju, sta mislite zasto je to tako?
ove silne civilne zastite su izgleda gomila ispijaca kafe tokom ostatka godine. I sad kad je sranje ne smijes reci nista jer pomazu narodu.
Zato jer smo Balkanci
Opomena za SDA bagru.