Padavine nisu ugrozile saobraćaj
0
Civilna zaštita FBiH priprema plan zaštite od poplava
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preusmjerite vodu uzvodno.
Je.b.la ti kraljevstva sve po sp.isku maj.mu.ne re.tar.dir.ani, idi izađi iz je.be.ne kuće, ski.ni se s je.ben.og modema i je.benih kraljevstava, svaki je.be.ni dan na svakoj je.ben.oj vijesti ti ostavljaš je.be.ni komentar sa je.be.nim kraljevstvima, watch my lips boli nas ku.r.ac za tvoja je.b.e.na kraljevstva, skini nam se s je.be.nog ku.rca više, je.b.e nam se za pljačkanje, trgovanje, je.b.e nam se i za plemiće i za 1460. godinu, nabijem i tebe i tvoja je.bena kraljevstva na je.be.ni ku.ra.c jesil me razumio idiote je.beni, RAZGULI STOKO, SMARAŠ!!!
A kako nas misle \'\'zaštititi\'\', vrećama od pijeska!? AHAHAHAHAHAHAHA
svi ovi tihici imaju \"karakteristican\" izgled
Samo neka kupe dovoljno camaca i problem je rijesen...
ŽIVIO KIM JONG UN,dole civilna zaštita nećemo poplave
Ooo, pljačkaško-atentatorsko poturičko g o v a n ce i danas je malo izašlo iz Zlajogluovog dupeta?! Mašala!
lijanovicevi proizvodi imaju haram cetifikat.
14 miliona maraka je SDP vlast ukrala od Civilne zastite. Nema optuznica, istraga nema. SDP-ovce se ne hapsi, oni mogu krasti nekaznjeni.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. A UZ TO SI JOŠ I GLUPI BOSANAC KOJI NASJEDA NA MAMOTE OOOHHOOO NAŠE SREĆEEEE - DOBRO DOŠAO! DOBRO DOŠLE TVOJE PARE!. DOBRO DOŠAŠAO TVOJ IDIOTIZAM! MI ZAPRAVO OBOŽAVAMO TAKVE KAO TI!\" Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
zasto ne dopustite komentarisanje onog lazova Suljagica. Kao fol on principijelan, a u ovih godinu dana uradio je masu NEZAKONITIH imenovanja i skidanja glava. Govorim iz prve ruke. Kako dosao, tako i otisao. SMECE!
ka ovo ,,gdje se god može nešto smutit, ovaj lijanović...e ljudi moji
Samo se pitajte da li vrijedio jedan nekulturni covjek o kojem je zabranjeno komentirati.zatvorio muzej I VI se snjim divite.
Ako se snijeg bude naglo topio...nema tu pomoci, nego svi oni koji su do sada imali poplave neka podignu stvari visoko i po mogucnosti, ako su u kucama -presele se na vrijeme sprat vise
kad vidim ovog jadu Aliju Tihica zgadi mi se zivot.