Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIVILNA ZAŠTITO!! KAKO TE NIJE STID? ZAŠTO OVO PISMO NISI UPUTIO UPRAVITELJIMA (KOJI ZGRNUŠE PARE ZA NIŠTA) NJIMA ĆEMO PLAĆATI A MI DA ČISTIMO. BOGA MI BI I JA KAO VI VODILA POLITIKU. DAJ PARE-RDI SAM!! LOMI SE A KAD SE SLOMIŠ SVE NA LIČNI TERET. DA LI U CIVILNOJ ZAŠTITI IMA IKO KO MISLI SVOJOM GLAVOM. KAKO VAS NIJE SRAMOTA, PA NIJE OVAJ NAROD TOLIKO LUD. ŠTA CIVILNA ZAŠTITA IMA SA NARODOM KADA JE OVO U PITANJU. ETO VAM TAMO UPRAVITELJA I DOGOVARAJTE SE, NITI HOĆU NITI MOGU DA ČISTIM. KAKVA JE OVO TORTURA, MALTRETIRANJE LJUDI. ŠTA PROSIPATE STRAHOVLADU. NITI HOĆU NITI MOGU DA ČISTIM BRUKO!
Ugasi caps lock. Ko jos pise sve velikim slovima ?
PLAĆAMO SVAKI MJESEC FIRMAMA ZA ODRŽAVANJE ZGRADE A MI DA ČISTIMO?? MA NEMOJTE, ZAŠTA DAJEMO PARE SVAKI MJESEC. DA VAM MOŽDA NE TREBA DA VAM I SAGRADIMO KOJU ZGRADU? IMAM PREKO 6O GODINA I ŽIVIM SAMA, KAKO MISLIŠ DA TI SE PENJEM PO KROVU I ČISTIM, HALO, KADA SE SLOMIM LIJEČENJE MORAM PLATITI JA, NEMA NIŠTA DŽABE. AKO HOĆETE ČISTITE AKO NEĆETE NEKA SE SVE RUŠI, JA SAM BOLESNA I NE MOGU SE PETI PO KROVU.
...."oprostit cu joj sve, nisam ja supermen"...
a spiderman? on bi sad para namlatio :)
Uredjena (drzava), sve cakum pakum.
Kolika je mjesecna plata za taj posao od kantona ?
Dobro je da CZ osmatra i prati stanje ma terenu, samo ne daj Bože da opet padne kiša ili kakav veliki snijeg...
cuj da građani čiste? A šta će oni i silni upravitelji kojima se mjesečno plaća održavanje da rade?
To stoji kad imaš svoju kuću. Za zgrade je ipak zadužen stanodavac ili onaj ko je zadužen za održavanje.